Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și-a luat bolid de lux. Cât costa noua mașină a vedetei

Oana Roman și-a luat bolid de lux. Cât costa noua mașină a vedetei

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman s-a înnoit! Vedeta și-a cumpărat un bolid de lux. Oana Roman a împărtășit bucuria cu urmăritorii ei de pe instagram unde le-a prezentat noua sa mașină. Fiica fostului premier nu s-a zgârgit și a scos mulți bani din portofel pentru noua sa achiziție.

Cât a costat mașina Oanei Roman

Oana Roman a publicat pe rețelele ei sociale o fotografie cu noua sa mașină de lux. Vedeta a vrut să împărtășească cu fanii bucuria pe care o trăiește datorită noii achiziții. Mașina Oanei Roman este un tip de mașină de lux, cu dotări impresionante. Vedeta a optat pentru culoarea neagră pentru vopseaua mașinii. Conform site-urilor specializate în domeniul autoturismelor, o mașină ca a Oanei ajunge la un preț de aporximativ 30,000 de euro.

În nebunia din zilele astea am uitat să vă spun că săptămâna trecută mi-am cumpărat mașină. O luasem în teste și m-am îndrăgostit de ea și am cumpărat-o. E superbă și o iubesc.„, a fost mesajul publicat de Oana Roman în dreptul fotografiei.

sursa foto: instagram

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman: „O iubesc! Îmi doresc o împăcare”

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman. În luna decembrie a anului trecut, Oana Roman anunța că divorțează de Marius Elisei, după opt ani de relație. Deși au avut numeroase probleme în căsnicie, cei doi au reușit să le rezolve. Ei bine, se pare că separarea a fost cea mai bună variantă la acea vreme, iar viața Oanei Roman schimbându-se radical. Vedeta a slăbit considerabil, având succes și pe plan profesional.

La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte. Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema.„, a mărturisit Marius Elisei în cadrul unui interviu.

Etichete: