Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei, probleme în paradis? Vestea dată de vedetă: „Ne-a lăsat singure”

Oana Roman și Marius Elisei, probleme în paradis? Vestea dată de vedetă: „Ne-a lăsat singure”

Oana Roman și Marius Elisei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cei doi au fost căsătoriți, însă pentru că au o relația cu năbădăi, aceștia au și divorțat. Bineînțeles că, s-au împăcat cu timpul, însă au decis că nu mai este cazul să se căsătorească din nou.

Oana Roman și Marius Elisei, probleme în paradis?

În ultima vreme, au tot existat probleme în cuplul lor, pe care cei doi nu le-au ținut deloc ascunse. Totuși, se pare că iubirea dintre ei este foarte puternică și cu greu se pot despărți. Chiar dacă sentimentele există, în cuplul lor își fac apariția și neînțelegerile. De data aceasta, Oana Roman a ținut să spună că Marius le-a lăsat singure în ultima vacanță, în care a mers cu fiica ei. Fiica fostului premier al României susține că iubitul ei și-a dorit să rămână acasă, pentru că el ar fi mai ”casnic”.

Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef. Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă! Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, a declarat Oana Roman, pentru Click.ro.

Marius Elisei spune că a fost lăsat în stradă cu fiica lui

Acum ceva timp, o altă ceartă a avut loc între Oana Roman și Marius Elisei. De data aceasta, a avut loc în spațiul public. Totul după ce, Marius Elisei a postat, pe pagina lui de Facebook, un mesaj controversat prin care o acuză pe Oana Roman că a plecat în oraș, fără să-i lase cheie. Acesta a rămas cu fiica lui, Isa, ”pe afară” și a ținut să-și spună supărarea pe internet.

În tot acest timp, Marius a stat cu Isa pe afară și a căutat soluții, pentru că fiica lui ar fi avut nevoie la toaletă. Deranjat vizibil de situație, acesta a ținut să spună tot ce l-a supărat, pe internet. ”Încă mai avem putere să zâmbim, am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat și am venit acasă și surpriză… Am rămas pe afară fără chei pentru că avea o întâlnire cu covoarele și nu a putut să ne aștepte, nici măcar nu poate să răspundă la telefon și acum căutăm variante unde să meargă Isa la wc. Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea.”, a scris Marius Elisei pe rețelele de socializare. Postarea a fost ștearsă ulterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: