Redactia.ro
Home » Monden » Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. s-au fotografiat împreună, după 36 de ani de la filmul “Liceenii”

Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. s-au fotografiat împreună, după 36 de ani de la filmul “Liceenii”

GALERIE FOTO (2)

Imagine de colecție cu protagoniștii celui mai apreciat și urmărit film al anilor `90. Este cunoscut de fiecare generație de români de la lansarea sa până în prezent. S-au împlinit 36 de ani de la lansarea peliculei.

Povestea de dragoste dintre Mihai și Dana a reprezentat basmul pe care mulți români își doresc să-l fi trăit. Unii mai mult, alții mai puțin. În zilele de astăzi, Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr. încă sunt apreciați și aplaudați pentru prestația lor de la începutul carierelor.

Cei doi au rămas în relații forte bune. Deși nu comunică foarte des, momentele de revedere le sunt dragi. Își aduc aminte de vremurile bune și fac chiar și poze. Asta s-a întâmplat și seara trecută, când cei doi mari actori s-au revăzut și au mai adăugat o fotografie la colecția lor de amintiri.

Pe vremuri, Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. făceau senzație în serialul „Liceenii“, ei formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane. Acum, la 36 de ani distanță, cei doi se înțeleg de minune și chiar se mai întâlnesc ocazional. Au rămas în relații de prietenie extrem de bune, iar seara trecută s-au revăzut și au imortalizat momentul.

„O fotografie cât treizeci și șase de ani“, a scris Oana Sîrbu în dreptul imaginii.

Oana Sîrbu, despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

Oana Sîrbu a dezvăluit ce fel de persoană este Ștefan în spatele camerelor. În relația cu prietenii, actorul este un „tip șarmant“.

„Nu chiar atât de des colaborăm, dar invitațiile lui sunt cu motivație bine aleasă. Mereu mi-a fost alături, mereu am împărțit bucăți de timp cu prietenii, în armonie, la diferite aniversări, am văzut concerte, spectacole de teatru cu el.

Acum, mai filosofăm la telefon. Ștefan e la fel de șarmant ca prieten, un tip în compania căruia simți energie, generozitate, iubire. Un copil, uneori“, a spus actrița pe vremea aceea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: