Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a lăsat tot la vedere. În ce ipostază a fost surprinsă vedeta

Oana Zăvoranu a lăsat tot la vedere. În ce ipostază a fost surprinsă vedeta

GALERIE FOTO (2)

Oana Zăvoranu s-a fotografiat cu posteriorul la vedere și a stârnit imaginația internauților.

 

Oana Zăvoranu, apariție de senzație

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai râvnite femei din România. Zăvo arată impecabil la vârsta de 47 de ani, iar vârsta nu pare să își spună cuvântul. bRuneta are un corp invidiat de multe doamne și domnișoare, pe care nu ezită să îl arate ori de câte ori are ocazia. Într-un InstaStory, Oana Zăvoranu și-a arătat posteriorul bombat, arătându-se mulțumită de cum arată.

Fosta iubire a lui Pepe a fost înzestrată cu forme de invidiat. Însă, frumoasa brunetă nu a ezitat să spună de câte ori a intervenit asupra sânilor. Zăvoranu are mai multe operații estetice la nivelul sânilor. Ultima intervențir pe care și-a făcut-o ”Querida” este una de micșorare a sânilor. În luna martie a anului trecut, Oana Zăvoranu a ales să apeleze la medicii esteticieni pentru a-și micșora sânii. Bruneta și-a dorit un bust mult mai mic și mai ferm.

Oana este cunoscută pentru faptul că este o femeie asumată și mereu sinceră. Diva spune mereu lucrurilor pe nume și nu le ascunde fanilor adevărul. Vedeta a povestit, astfel, că nu are mai puțin de 9 intervenții chirurgicale la nivelul sânilor.

”Am recurs la numeroase operații la SÂNI, intervenții în urma cărora bustul meu a oscilat de-a lungul anilor, mai mult ca la oricine, e adevărat…😬 9 operații de mărire, micșorare și ulterior, scoatere definitivă a implanturilor. Dar atât! Aici s-a oprit relația mea cu chirurgia estetică!”, a declarat Oana în urmă cu ecva timp.

 

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă

 

Fiind cunoscută drept o persoană sinceră, asumată și care spune tot timpul ceea ce are de spus, Oana Zăvoranu nu a  ezitat să își spună punctul de vedere în ceea ce privește despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Oana Zăvoranu nu crede în despărțirea dintre cei doi și a explicat și care este motivul.

”În opinia mea, este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii. Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă. Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a luat în râs despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă. ”Am mai spus… UN MARE FIASCO…. fâs”, a fost replica Oanei Zăvoranu, atuni când a fost întrebată de un fan ce părere are despre acest divorț.

Oana Zăvoranu a avut și replici acide la adresa Ralucăi, pe care nu ezită să o atace ori de câte ori are ocazia. Vedeta a postat o fotografie pentru urmăritorii ei, în care Raluca apare într-o ipostază mai puțin văzută.

”Că și-ar etala-o n-ar fi nimic, Nu că noi aici am avea cumva o vedetă, dar fata asta e… Am primit-o și nu m-am putut abține să nu o împart cu voi. Ce vrea să însemne degetul în gură?”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: