Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a vorbit cu una dintre femeile cu care soțul său se conversa. Ce i-a transmis „Querida”

Oana Zăvoranu a vorbit cu una dintre femeile cu care soțul său se conversa. Ce i-a transmis „Querida”

Spune că infidelitatea soțului ei este o utopie lansată de răuvoitori, dar adevărul e că mariajul Oanei Zăvoranu se clatină din temelii. Iar dovada stau zeci de mesaje pe care vedeta i le-a transmis uneia dintre femeile cu care soțul său, Alex Ashraf, se conversa zi de zi. Ce i-a transmis „querida” domnișoarei care îi captase atenția soțului său.

Oana Zăvoranu a vorbit cu o presupusă amantă

Deși în spațiul public neagă orice indifelitate din partea soțului său, în spatele ușilor închise situația nu e deloc roz între Oana Zăvoranu (49 de ani) și Alex Ashraf (35 de ani). Potrivit Spynews.ro, după un episod agitat între cei doi, în care ar fi fost implicată și Poliția, „querida” ar fi luat legătura și cu una dintre fetele cu care soțul său se tot conversa.

Oana ar fi descoperit mesajele schimbate de soțul ei cu această domnișoară, așa că a simțit nevoia să-și apere mariajul. Ea i-ar fi spus să-i lase soțul în pace și că dacă ar avea un minim de conștiință și-ar vedea de viața ei. Disperarea a făcut-o să-i spună domnișoarei că ea e la curent cu tot ce face soțul ei și că acesta va rămâne partenerul ei indiferent de situație.

„Querida” îi pune pe fugă cuceririle lui Alex Ashraf

Mai mult de atât, bruneta i-ar fi zis domnișoarei să nu-și mai facă speranțe ori să creadă în promisiunile lui, căci Alex Ashraf n-o s-o părăsească niciodată. Potrivit surselor Spynews, Oana Zăvoranu i-ar fi mai zis fetei „să-și vadă dracu de viața ei” și să nu mai atenteze la mariajul lor.

Discuția dintre cele două se încheie cu o serie de amenințări din partea Oanei Zăvoranu, doar-doar o va face pe tânăra domnișoară să nu-i mai răspundă avansurilor lansate de Alex Ashraf. Aceleași surse citate de Spynews spun că domnișoara în cauză n-a fost un caz singular, actrița conversându-se cu mai multe femei din inbox-ul soțului ei, dorindu-și să pună capăt tuturor tentativelor pe care acesta le avea vizavi de alte femei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: