Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu despre alegerile prezidențiale din 2024: „Sunt hotărâtă să candidez în 2024”

Oana Zăvoranu despre alegerile prezidențiale din 2024: „Sunt hotărâtă să candidez în 2024”

GALERIE FOTO (5)

Oana Zăvoranu a declarat public pe InstaStory, pe contul său de Instagram că este foarte hotărâtă să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, spunând că este pregătită total să conducă România.

Întrebare unui admirator

Mărturisirea faptului că și-ar dori să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, a venit atunci când Oana Zăvoranu a fost întrebată de către un urmăritor: „Care crezi că e cel mai bun lucru care ar trebui să se întâmple pentru România?”.

”Să devin eu președinta ţării”

Acesta a fost răspunsul vedetei la întrebare care i-a fost adresată.

Vedeta a mai adăugat:

„Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulţi oameni care mă roagă să fac asta. Dacă Dl. Latex a făcut-o, eu pot fi mult mai bună și pregătită să conduc cu cap țara asta.
(…) Nu e o glumă! Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider şi este evident că au şi de ce. Eu am demonstrat că pot!”, le-a mai spus Oana Zăvoranu fanilor săi de pe Instagram.

 

Oana le-a mai spus urmăritorilor săi că vrea să scrie o carte despre viața ei. Toată lumea știe că viața vedetei este una tumultoasă din care muți ar putea învăța, dacă ar avea acces. Aparent cartea este în planul de publicare pentru anul viitor, în toamnă.

”Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Aşa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toţi”, a mai mărturisit Oana Zăvoranu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: