Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu este însărcinată? Vedeta a dat vestea cea mare: „O zi fericită și mare pentru mine”

Oana Zăvoranu este însărcinată? Vedeta a dat vestea cea mare: „O zi fericită și mare pentru mine”

Oana Zăvoranu este însărcinată? Este întrebarea care stă pe buzele multora, după ce vedeta a făcut o postare controversată, iar urmăritorii ei au fost puși pe gânduri. Oana a dat vestea cea mare și a spus că este o zi mare și fericită pentru ea.

Oana Zăvoranu este însărcinată?

Oana Zăvoranu a început, din nou, să fie activă în mediul online, așa că în ultima vreme și-a luat cu asalt urmăritorii, când a venit vorba de postări. Vedeta a publicat un mesaj controversat, prin care le-a dat de gândit multora. Fosta actriță a mărturisit că este o zi mare și fericită pentru ea, iar internauții s-au gândit imediat că poate vedeta de televiziune este însărcinată.

Azi stii Tu Doamne de ce e o zi atat de fericita si mare pentru mine. Unele lucruri pot fi impartasite cu voi si o fac mereu cu drag si dezinvoltura care ma caracterizeaza, pentru ca eu nu stiu sa fiu marunta si ascunsa. Daca as fi fost asa poate ca as fi avut mai multe de castigat, sau poate de pierdut…

Dar atunci nu as mai fi fost EU. Regret doar ce ma mahneste profund pe mine ca suflet, inima si caracter cu adevarat…si doar fata de cei care nu meritau nimic din mania si trufia mea,
nu ceea ce am spus sau facut din intamplare la nervi o data sau de cateva ori , vis-a vis de cei care si acum traiesc tot in intuneric si minciuna.

Stiu ce am de facut pentru mine si oamenii care cred in mine si simt ce vine dinspre mine catre ei. Unele lucruri insa nu pot sa le impartasesc, pentru atunci ca nu ar mai putea fi numite taine…si asa trebuie sa ramana. Important e ca sunt de acolo de unde e numai Lumina si Iubire
Avem multe de spus …eu voua si voi mie…Marturie stau zecile de mii de mesaje pentru care nu va pot multumi suficient nici daca as face-o o luna, zi de zi…Ceea ce vreau acum e ce conteaza de fapt”
a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Internauții au intervenit imediat

După mesajul transmis de Oana Zăvoranu, internauții s-au gândit că poate afacerista este însărcinată. Deși Oana nu a menționat nimic despre acest lucru, oamenii au făcut o legătură cu mesajul ei și s-au gândit imediat la acest lucru. Nu puține au fost comentariile de la postarea actriței, în care oamenii din online spun că sigur Oana așteaptă un copil.

”Daca esti însărcinată, sarcina ușoară Oana, meriți. Oameni strong mereu se reinventează, renasc din propria cenușă. / Cred ca vine bebe…. Sau a venit deja…./ Opaaa, cred că ai un bebe în burtica, numai atunci poți atinge cerul cu sufletul și sa-ti închipui ca-l atingi și cu mana. M-as bucura sa fie asa./ Cred ca vine un beb si îti doresc tot binele din lume si multe binecuvantari”, sunt doar câteva din mesajele pe care Oana Zăvoranu le-a primit în secțiunea de comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: