Redactia.ro
Home » TV » Oana Zăvoranu își face propria emisiune: ”Sunt ”one woman show” nu prea am nevoie de lume ca să întreţin atmosfera”

Oana Zăvoranu își face propria emisiune: ”Sunt ”one woman show” nu prea am nevoie de lume ca să întreţin atmosfera”

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu vine cu o surpriză pentru fanii ei. Actrița își pregătește propria emisiune pe canalul ei de youtube, dar și alte proiecte, care vor prinde viață până la sfârșitul acestui an. Iar până la sosirea Crăciunului, Oana Zăvoranu este gata să mai arunce o bombă.

Ce emisiune pregătește Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu vrea să își lanseze propria emisune pe canalul său de youtube până la finalul anului. Nu se știe, deocamdată, formatul noului ei proiect, cert este că la început va fi ea în centrul atenției.

”Mai întâi voi fi doar eu, după care mă voi gândi la invitaţi. Sunt ”one woman show” nu prea am nevoie de lume ca sa intreţin atmosfera, de obicei nu prea îi las să vorbească (n.red pe invitați). Reality show? Ar trebui să fiu prea mult expusă, mă mai gândesc”, le-a transmis Oana Zăvoranu fanilor săi despre emisiunea pe care o pregătește.

Ce surpriză pregătește Oana de Crăciun

Vedeta este pregătită să mai arunce o bombă până de Crăciun. Ea vrea să își lanseze o colecție de haine care să-i poarte numele. ”Am o colecție (n.red de haine) simplă formată dintr-un item foarte tare pe diverse culori care o să vă placă foarte tare și pe care o să-l am până de Crăciun”,a mărturisit Oana Zăvoranu. În urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu a scos pe piață propriul parfum, care a fost un adevărat succes.

De altfel, în urmă cu trei ani, Oana Zăvoranu a fost protagonista unui eveniment unic pe piața românească. Ea a făcut cadou sute de haine, genţi şi ceasuri de firmă din garderoba ei. Donația a fost evaluată neoficial undeva în jurul sumei de 200.000 de euro. Frumoasa brunetă, care a fost ocupată până acum cu filmările pentru serialul ”Sacrificiul”, difuzat de Antena1, spune că acest proiect s-a încheiat. Frumoasa brunetă a fost ocupată până acum cu filmările pentru serialul ”Sacrificiul”, difuzat de Antena1, de care ea spune că s-a încheiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: