Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are, de fapt, Oana Zăvoranu? Fosta iubită a lui Pepe nu s-a încurcat cu şcoala

Ce studii are, de fapt, Oana Zăvoranu? Fosta iubită a lui Pepe nu s-a încurcat cu şcoala

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este o prezență cunoscută în mass-media, dar puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, aceasta. Este o fire foarte directă, așa că nu s-a ferit să spune ce a studiat.

Ce studii are, de fapt, Oana Zăvoranu. Nu e la ce te-ai fi așteptat

Oana Zăvoranu a dezvăluit ce studii a urmat, după ce fanii i-au adresat mai multe întrebări privind acest subiect. Ca de fiecare dată, vedeta a fost transparentă și nu s-a ferit să răspundă a aceste întrebări, așa că i-a lămurit pe fani.

Chiar ea a declarat că a absolvit Facultatea de Drept, unde a dat și examenul de licență. Aceasta a avut un subiect destul de complicat, dar examinatorii i-au dat note bune. Astfel, Oana Zăvoranu a reușit să ia licența cu media 8,27, după cum a mărturisit chiar ea.

„Să nu râzi. Am ales licența la criminalistică și viză, elementele tactice și metodologice cu privire la investigarea furtului din buzunare… Am luat 8,27”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare, după ce un fan i-a pus o întrebare referitoare la acest subiect.s

Oana Zăvoranu nu crede în divorțul lui Pepe

Recent, după ce fostul ei soț a anunțat că va divorța de Raluca Pastramă, Oana Zăvoranu și-a spus punctul de vedere. Potrivit acesteia, divorțul este „o regie” făcută de Pepe, ca să își facă reclamă.

”Că este o căsnicie de fațadă am spus-o și rămân la părerea mea, dar nu asta este important. Eu cred că este o regie proastă pentru că lui îi este foarte foame, întrucât toată lumea a fost afectată de pandemie, iar el nu a mai avut concerte și evenimente. Din câte am înțeles, și-au deschis cu surle și trâmbițe nu știu ce salon, dar au pus cruce că nu a mai venit nimeni. Concerte de unde, că toți artiștii au avut de suferit”, a declarat Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: