Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, mesaj dureros pentru mama decedată. Vedeta dă vina pe forțele răului pentru conflictul dintre ele

Oana Zăvoranu, mesaj dureros pentru mama decedată. Vedeta dă vina pe forțele răului pentru conflictul dintre ele

oana zavoranu

Relația dintre Oana Zăvoranu și mama acesteia, Mariana, a ținut multă vreme prima pagină a publicațiilor. Cele două s-au certat de multe ori în direct, la televizor, și și-au aruncat cuvinte grele. La șapte ani de la moartea mamei sale, Oana a ajuns să regrete conflictul pe care l-a alimentat atât de mulți ani. Vedeta a scris un mesaj tulburător pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu regretă conflictul pe care l-a avut cu mama sa

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru faptul că spune lucrurilor pe nume atunci când o deranjează ceva. Ani întregi s-a certat cu propria mamă și a folosit cuvinte care nu pot fi reproduse pentru a o descrie pe cea care i-a dat viață. Oana Zăvoranu a acuzat-o pe Mariana de zgârcenie, prefăcătorie, atitudine manipulatoare…câte și mai câte! La șapte ani de la decesul mamei, Oana privește cu regret în urmă și are o justificare bizară pentru modul în care a ales să se exprime la vremea respectivă.

Oana Zăvoranu este de părere că mintea i-a fost întunecată de Diavol și el a fost cel care a îndemnat-o să lanseze atacurile nemiloase la adresa mamei.

„Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că nu eram eu! Eram posedată și Diavolul din mine mă batjocorea. Așa face el atunci când nu e DUMNEZEU ÎN NOI, când nu cerem ajutorul LUI și ÎNGERUL dat de EL plânge”, scrie Oana Zăvoranu. 

Oana Zăvoranu, mesaj emoționant pentru mama decedată

În mesajul emoționant, Oana subliniază că și-a iubit întotdeauna mama și o va prețui mereu, chiar dacă nu a știut cum să-și exprime dragostea imensă pe care i-a purtat-o.

„M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură. Ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist. Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar Dumnezeu știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu. Când mă uit înapoi mă cutremur, dar sunt puternică pentru că sunt fata voastră și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastră. Ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată. Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci. MAMĂ, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit”, a scris Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: