Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu s-a apucat să măture în Sectorul 1 din Capitală în toiul nopții! Ce mesaj le-a transmis edililor: ”La muncă putorilor”

Oana Zăvoranu s-a apucat să măture în Sectorul 1 din Capitală în toiul nopții! Ce mesaj le-a transmis edililor: ”La muncă putorilor”

GALERIE FOTO (2) Oana Zăvoranu s-a apucat să măture în Sectorul 1 din Capitală în toiul nopții! Ce mesaj le-a transmis edililor ”La muncă putorilor”

Oana Zăvoranu s-a săturat de gunoaiele de strada ei din Sectorul 1 al Capitalei și a ieșit la măturat! Vedeta a transmis un mesaj dur edililor. 

Oana Zăvoranu s-a apucat să măture în Sectorul 1 din Capitală în toiul nopții! Ce mesaj le-a transmis edililor

Oana Zăvoranu este una dintre celea mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Bruneta nu se sfiește să spună ce are în minte și în suflet și de multe ori poate chiar să provoace mari conflicte cu ceilalți. De curând, se pare că vedeta s-a concentrat pe gunoiul din Sectorul 1 al Capitalei, fiind sătulă de mizeria adunată în fața vilei sale.

În toiul nopții, Oana Zăvoranu nu a mai rezistat și a ieșit la curățenie generală. Dotată cu o mătură, cu un mop și un furtun de udat curtea, Oana a început să măture fruzele căzute pe trotuarul din fața vilei ei din Floreasca, echipată într-o rochiță sexy, de casă, sub care purta un costum de baie fosforescent. După ce a terminat de măturat frunzele care acoperiseră cu totul trotuarul și gardul, Oana a trecut la stropit asfaltul și curtea. Din exces de zel, Zăvo a pus furtunul și pe cei doi bolizi de lux, parcați în fața vilei.

Oana Zăvoranu s-a apucat să măture în Sectorul 1 din Capitală în toiul nopții! Ce mesaj le-a transmis edililor ”La muncă putorilor”

”Familia puilor face curățenie noaptea târziu, că aia fac oamenii gospodari și vrednici. M-au mușcat țânțarii, că am uitat să vă zic, Clotilde și toți politicienii nu au mai avut bănuți și pentru insecticid. La muncă putorilor, nu la întins măna”, a comentat Oana, la adresa edililor Capitalei, în timp ce dădea asiduu cu mătura, în fața casei.

Din ce cauză Sectorul 1 este plin de gunoi

De mai bine de 6 luni, cearta dintre primarul Sectorului 1 și operatorul de salubritate aflat sub contract cu Primăria a transformat cetățenii în victime colaterale și-a îmbâcsit, la propriu, străzile și trotuarele celui mai bogat sector din București. Este o situație care irită din ce în ce mai mulți localnici. Oamenii cer intervenția armatei și referendum pentru demiterea primarului.

”O singură soluție este: cu referendum nu merge, pe cale politică văd că nu merge, poate o mică revoluție la Primărie? Ca-n 89. Am făcut Revoluția în 89 și acum stau și mă împiedic de gunoaiele din Capitală?!”, a spus indignat un cetățean.

„E cel mai bogat sector, dar e cel mai mizerabil și cel mai sărac sector”/ ”Aici e de vină și clasa politică, să vă spun cinstit. Eu nu laud nici pe stânga, nici pe dreapta. În momentul ăsta, ei puteau să spună: Dom’le, facem referendum, strângem semnături, că fiecare semnează din bun-simț. Nu se poate! Mergeam pe referendum, până la urmă! Cum în alte localități se merge, trebuie să mergem și noi! Nu vă supărați, dar asta este!”, explică bărbatul soluția pe care o vede.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: