Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu s-a dat de partea fostei soții a lui Pepe? Ce mesaj i-a transmis. „O încurajez din suflet”

Oana Zăvoranu s-a dat de partea fostei soții a lui Pepe? Ce mesaj i-a transmis. „O încurajez din suflet”

Oana Zăvoranu nu îl airtă pe Pepe și sterge cu el pe jos cu fiecare ocazie pe care o are. Querida pare că o susține pe fosta lui soție spre uimirea tuturor. Oana Zăvoranu i-a transmis câteva sfaturoi Ralucăi Pascu. Ce a putut să spună sexy bruneta.

Oana Zăvoranu, sfaturi către Raluca Pastramă

Cu toate că au divorțat cu mult timp în urmă, iar Pepe a mai fost căsătorit și are și două fetițe superbe alături de Raluca, Oana Zăvoranu nu-l iartă, iar cu fiecare ocazie pe care o are, șterge pe jos cu fostul soț. Recent, Oana Zăvoranu a făcut delcarații în care o sfătuiește pe Raluca Pascu să îl sfideze pe fostul soț și să se afișeze cu presupusul actual iubit.

Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe). Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani. Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!„,a declarat Oana Zăvoranu.

Querida îl umilește pe Pepe

Oana Zăvoranu a declarat faptul că Pepe s-a făcut de râs în momentul în care acesta a ieșit public să spună că a fost înșelat de fosta soție. Querida îi aduce nenumărate jigniri ironizându-l și spunând că este un papagal. Bruneta îl acuză pe fostul soț că minte mereu și că nu este un bărbat adevărat.

Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat! Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori și a spus că a fost înșelat de nevastă. Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri! În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul! Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!„, a mai spus Oana Zăvoranu în cadrul unui interviu acordat pentru Cancan.

Etichete: