Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a refuzat o ofertă uluitoare! Unde a fost chemată să lucreze

Oana Zăvoranu a refuzat o ofertă uluitoare! Unde a fost chemată să lucreze

Oana Zăvoranu a refuzat o ofertă uluitoare! Unde a fost chemată să lucreze

Oana Zăvoranu a primit o ofertă de muncă spectaculoasă, însă a refuzată imediat! Vedeta le-a povestit totul fanilor săi, spunându-le acestora motivul pentru care nu a vrut să facă pasul acesta important în cariera sa.

Oana Zăvoranu a refuzat o ofertă uluitoare! Unde a fost chemată să lucreze

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai apreciate și totodată și una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta nu a dus niciodată lipsă de bani, asta pentru că moștenirile lăsate de părinții ei au ajutat-o să dețină o afere colosală.

Cu toate că a avut mereu bani la discreție, vedeta a continuată să facă și proprii bani, încercând mai multe domenii de activitatea, însă cel mai mult i-a plăcut să fie actriță. După ce a anunțat că a primit o ofertă de nerefuzat, aceasta le-a explicat fanilor ei care este motivul pentru care nu acceptat acest job.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri în mediul online, Oana Zăvoranu a primit o întrebare de la unul dintre admiratorii săi care a vrut să știe dacă aceasta s-a gândit vreodată să lucreze ca agent secret. Nu mică le-a fost mirarea tuturor în momentul în care ea a spus că a primit o ofertă de acest gen, dar a refuzat-o.

”Da, m-am gândit de multe ori și chiar am fost ofertată de o agenție secretă în acest sens, dar am refuzat din unele motive…dar ador misterul și luatul prin surprindere, îmi place să pun în fața faptului împlinit anumite persoane în anumite situații și să storc informații secrete pe care să le folosesc când și dacă e cazul. Mă văd un agent 007 plin de realizări în domeniu”, a transmis Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni, cu o singură excepție

Oana Zăvoranu și-a recunoscut simpatia pentru o domnișoară celebră din showbiz, de altfel și singura pe care nu a criticat-o. Este vorba despre Daniela Crudu, cunoscută de public drept Cruduța. Oana a spus că ei îi place de Daniela fiindcă ea nu face reclamă la orice și că este una dintre vedetele care și-a menținut un bun simț în aspect, dar și în viață și imagine.

”Daniela Crudu, zisă și Cruduța, care pentru că își asumă oarecum, face reclamă la vodka, pentru că ei îi place băutura. Și la păcănele, nu ne place treaba asta deloc. Crudu își asumă că îi plac domnii cu bănuți. De ce să iei unu sărac dacă e… Mai bine iei unu cu bani. Decât bătrână, bolnavăși urâtă, mai bine frumoasă, tânără și bogată. Ea e pe principiul ăsta. Mai are și ea niște mocangeli. Face reclamă la un magazin de haine. Mocangește și ea o haină două.

Mă rog,nu este atât de deranjant. E frumușică, nu deranjează. Pe mine personal nu mă deranjează. În afară că nu mai seamănă cu ea și și-a făcut și ea niște nike-uri de sprâncene și e prea operată. Una peste alta nu deranjează. Nu ți se pare low cum ți se pare Loredana Chivu. Este o asistentă TV care s-a păstrat în limitele bunului simț zic eu, totuși. Nu rupe șnițelele, nu face reclamă la gradină, la cozonăcei, la bulion”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: