Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni, cu o singură excepție. Cine este asistenta TV pe care Zăvo „a păsuit-o”

Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni, cu o singură excepție. Cine este asistenta TV pe care Zăvo „a păsuit-o”

Oana Zăvoranu de când și-a făcut emisiune taxează pe toată lumea care „mocangește” pe instagram. Mai precis, Zăvo îi critică aspru pe toți cei care fac reclame la produse în care nu cred. În utlima ediție a emisiunii, în vizorul brunetei au intrat asistentele TV, mai precis Loredana Chivu, Ana Mocanu, Bianca Drăgușanu, Andreea Tonciu și Simona Trașcă. O singură asistentă TV care este influenceriță pe online i-a intrat la suflet Oanei, o premieră pentru Querida.

Cine este asistenta TV apreciată de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și-a recunoscut simpatia pentru o domnișoară celebră din showbiz, de altfel și singura pe care nu a criticat-o. Este vorba despre Daniela Crudu, cunoscută de public drept Cruduța. Oana a spus că ei îi place de Daniela fiindcă ea nu face reclamă la orice și că este una dintre vedetele care și-a menținut un bun simț în aspect, dar și în viață și imagine.

Daniela Crudu, zisă și Cruduța, care pentru că își asumă oarecum, face reclamă la vodka, pentru că ei îi place băutura. Și la păcănele, nu ne place treaba asta deloc. Crudu își asumă că îi plac domnii cu bănuți. De ce să iei unu sărac dacă e… Mai bine iei unu cu bani. Decât bătrână, bolnavăși urâtă, mai bine frumoasă, tânără și bogată. Ea e pe principiul ăsta. Mai are și ea niște mocangeli. Face reclamă la un magazin de haine. Mocangește și ea o haină două. Mă rog,nu este atât de deranjant. E frumușică, nu deranjează. Pe mine personal nu mă deranjează. În afară că nu mai seamănă cu ea și și-a făcut și ea niște nike-uri de sprâncene și e prea operată. Una peste alta nu deranjează. Nu ți se pare low cum ți se pare Loredana Chivu. Este o asistentă TV care s-a păstrat în limitele bunului simț zic eu, totuși. Nu rupe șnițelele, nu face reclamă la gradină, la cozonăcei, la bulion.„, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii sale.

Ce reacție a avut Daniela Crudu

La scurt timp după ce Oana Zăvoranu a făcut publică emisiunea sa pe youtube despre asistentele TV, Daniela Crudu a reacționat. Cruduța a repostat imediat pe instagram ce a spus Zăvo despre ea și a pus multe semne amuzante, dar și inimioare, semn că îi transmite gândurile sale bune Queridei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: