Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu îi răspunde lui Pepe după ce acesta a spus că ea fost cea mare greșeală a lui. „Morții cu morții, vii cu vii”

Oana Zăvoranu îi răspunde lui Pepe după ce acesta a spus că ea fost cea mare greșeală a lui. „Morții cu morții, vii cu vii”

Oana Zăvoranu îl face praf pe fostul soț. Bruneta a ieșit la atac și îi răspunde lui Pepe după ce aceasta a afirmat că Oana a fost cea mai mare greșeală a vieții lui.

Pepe a fost invitat în cadrul unui podcast în care a făcut mai multe dezvăluiri. Gazda i-a adresat mai multe întrebări și a atins un subiect sensibil, anume căsnicia pe care artistul a avut-o cu Oana Zăvoranu. Pepe a spus că nu știe ce a fost în capul lui și că el consideră căsnicia pe care a avut-o cu Oana Zăvoranu cea mai mare greșeală din viașța lui.

Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu a fost în capul meu?”. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor.„, a povestit Pepe în carul podcastului.

Oana Zăvoranu a luat foc după cele auzite și i-a transmis un mesaj subliminal fostului soț prin care spne că legendele nu mor niciodată. Aceasta face și o afirmație în stilul caracteristic prin care spune că „morții cu morții, vii cu vii”, dând de înțeles că tot ce ține de fostul soț nu o mai interesează.

Legendele nu mor niciodata! Ca venise vremea si pentru lucruri bune, dupa atatia ani de mizerii fortate si induse de diverse personaje care s-au folosit de momentele grele din viata mea pentru a-si creste imaginea sau pentru a face un banut in plus! Nu ma dezic de nimic din ce am spus sau facut in trecut, dar mortii cu mortii, vii cu vii! Life goes on! Pe smecherie si finete! Va pupa Oana Boss! 😎„, a fost mesajul Oanei Zăvoranu la scurt timp după afirmațiile fostului soț.

Oana Zăvoranu îl taxează din ce în ce mai despe fostul soț

Cu toate că au divorțat de 10 ani, Oana Zăvoranu și Pepe încă sunt ca șoarecele și pisica. În ultima ediție a emisiunii ei Oana a criticat o bună parte din cunoștinșele ei care sunt persoane publice, cireașa de pe tort fiind chiar fostul soț pe care l-a făcut de râs. Oana l-a criticat dur pentru reclama pe care el o face la un produs foarte popular pe Instagram, dar a și susținut faptul că fostul ei soț, Pepe, nu a mai scos un hit de pe vremea când era cu ea, Zăvo fiind principalul motiv pentru succesul pe care artistul îl avea.

Zăvo și-a încheiat „pledoaria” trasmițându-i un mesaj subliminal lui Pepe și anume că „Viața este întotdeauna parșivă„.

Stai să mă așez. Cine e bichon în țara asta? Bichonul latino lover al României. Pe tine nu te punem pe banda de alergat. Tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino lover cu colți de bichon și tot așa să arăți cât de bun e. Uite și bea în poze să vă arate. A avut și un giveaway, un prim giveaway că au mai urmat și altele de la ceaiul ăsta, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie? Un pachet de ceai și infuzorul. domnule senzațional! Bichonului i-au apus vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri. Karma is a bi*ch. Viața este întotdeauna parșivă.„, au foast doar câteva dintre comentariile Oanei Zăvoranu la adresa fostului soț.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: