Redactia.ro
Home » Monden » Ce tatuaj și-a făcut o tânără pentru Oana Zăvoranu. Actrița, surprinsă de gestul fanei sale

Ce tatuaj și-a făcut o tânără pentru Oana Zăvoranu. Actrița, surprinsă de gestul fanei sale

GALERIE FOTO (6) Ce tatuaj și-a făcut o tânără pentru Oana Zăvoranu

Ce tatuaj și-a făcut o tânără pentru Oana Zăvoranu. În ultima perioadă, fosta soție a lui Pepe, se bucură de foarte multă atenție din partea internauților. Vedeta postează deseori pe canalul ei de Youtube, iar fanii o urmăresc cu drag. Cu toate astea, Oana Zăvoranu nu se aștepta ca o fană să își facă un tatuaj pentru ea. Cum a reacționat bruneta?

Ce tatuaj și-a făcut o tânără pentru Oana Zăvoranu. Actrița, surprinsă de gestul fanei sale

Ce tatuaj și-a făcut o tânără pentru Oana Zăvoranu. Este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc, fiind extrem de transparentă în opinii și declarații. Cu toate astea, Oana Zăvoranu este urmărită de foarte mulți oameni în mediul virtual, bucurându-se de atenția lor. Recent, bruneta i-a lăsat pe câțiva internauți să intre în discuție, dar actrița a fost surprinsă de gestul unei fane care și-a tatuat numele său. Reacția Oanei Zăvoranu a fost surprinzătoare.

„Fana Oanei: Stai să îți arăt ceva. Uite aici (n.r. a arătat tatuajul cu Oana Zăvoranu).
Oana Zăvoranu: Nu cred! Deci tu ți-ai tatuat Oana Zăvoranu?
Fana Oanei: Da, bineînțeles. Ești feblețea mea numărul 1.
Oana: Mi s-a făcut pielea de găină, mă jur. Așa da! Așa da fană.”, a fost discuția dintre cele două.

Mai mult, aceeași admiratoare și-a dorit ca bruneta să îi fie nașă copilului atunci când va deveni mămică, iar vedeta, extrem de asumată, nu a putut refuza cererea susținătoarei sale. „Am vrut să îți arăt la modul cel mai serios. Ți-am trimis poze pe Instagram și nu te-ai uitat. (…) Auzi, mai vreau să îți spun un singur lucru. Am emoții, nu mai pot. Am o rugăminte, dacă mă ajută Dumnezeu și rămân însărcinată, poți fi nașa copilului meu?”, a fost intrebarea fanei pentru Oana. „Să știi că eu niciodată nu am refuzat să botez un copil, deci, îți spun de acum cu toată dragostea da. (…) Să dea Dumnezeu să rămâi însărcinată și să jucăm la botez.”, i-a spus vedeta.

Oana Zăvoranu, întâmplare amuzantă

În live-ul făcut de vedetă, a povestit un moment comic petrecut în perioada în care era elevă. Pentru că nu i-a plăcut matematica, Oana a încercat să copieze la o teză, iar decizia nu a fost una bună, mai ales că bruneta a fost prinsă de profesor. „O singură dată în viața mea am încercat să copiez, respectiv mi-am făcut o fițuică la o teză la matematică. Pentru că nu aveam tehnică de copiat, când am dat să mă uit pe fițuică a venit profesorul direct și a zis: ‘Ce ai acolo?’. Eu de frică mi-am dat seama că a văzut fițuica și am băgat-o în gură și am înghițit-o. (…) Am înghițit fițuica și nu a putut să dovedească că am copiat.”, a zis Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu s-a căsătorit în 2017 cu Alex Ashraf, cei doi trăind o poveste de dragoste frumoasă. La nuntă, actrița nu a îmbrăcat rochia de mireasă clasică, ci o ținută extrem de specială. Nașii celor doi au fost Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela. „Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, mărturisea recent Oana Zavoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: