Redactia.ro
Home » Monden » Obiceiul nesănătos la care Cătălin Botezatu nu renunță, deși a fost operat recent!

Obiceiul nesănătos la care Cătălin Botezatu nu renunță, deși a fost operat recent!

GALERIE FOTO (4)

Cătălin Botezatu pare că nu ia deloc sfaturile medicilor! Deși nu au trecut mai mult de câteva săptămâni de când a fost din nou operat de urgență, celebrul designer nu reușește să scape de un obicei nesănătos.

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, în cursul lunii martie, însă nu și-a dorit să dezvăluie despre ce intervenție a fost vorba de data asta. Cu toate astea, celebrul designer le-a mărturisit fanilor că totul a decurs perfect.

Obiceiul nesănătos la care Cătălin Botezatu nu renunță, deși a fost operat recent!

După ultima intervenție, medicii l-au sfătuit pe Botezatu să evite stresul, pe care o numește principal cauză a problemelor sale de sănătate.

„Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că sunt internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (sigură) din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală”, spunea Cătălin Botezatu pe Instagram, în cursul lunii martie.

Designerul a revenit cu vești despre starea sa de sănătate de după ultima operație, într-o apariție la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

„N-am nici măcar o săptămână de la operație. N-am cum să nu fiu bine. Toată lumea îmi spune „stai acasă să te odihnești’. Nu am cum, nu pot. Locul meu e aici. Medicii mi-au zis că e totul bine. Mai puțin stres. Fără stres… Asta mă omoară cel mai tare’, a mărturisit Bote, după ultima intervenție chirurgicală.

Cu toate astea, obiceiul nesănătos la care Cătălin Botezatu nu renunță, deși a fost operat recent este fumatul trabucului. Designerul apare în multe poze cu trabucul în mână, semn că este o plăcere la care nu ar vrea să renunțe.

Dar totuși, dacă ignorăm acest obicei nesănătos, se vede cu ochiul liber că Botezatu arată extrem de bine în ultimele poze postate pe Instagram. Mai mereu cu zâmbetul pe buze, Cătălin Botezatu este acum într-o formă de zile mari și pare să aibă un tonus bun! Iată că relaxarea chiar poate face minuni.

Ultimele postări de pe Instagram dezvăluie că celebrul designer a ales o vacanță în Kenya, departe de agitația lumii moderne.

Cătălin Botezatu, problemele grave de sănătate

Cătălin Botezatu a trecut prin momente de mare cumpănă din pricina problemele de sănătate, unele chiar extrem de grave. La începutul anului 2020, medicii i-au descoperit o tumoră la colon. A fost nevoie să treacă prin patru operații, dar și prin chimioterapie.

Pe lângă medici, credința în Dumnezeu și rugăciunile au făcut minuni pentru el, a mărturisit celebrul designer.

„Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea”, explica atunci designerul.

„Oamenii trebuie să „supraviețuiască’ și să aibă răbdare. Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru fiecare dimineață.

Eram pe patul de moarte și mă rugăm, mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut.”, sunt declarațiile sfâșietoare alelui Cătălin Botezatu despre acele clipe de groază.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: