Redactia.ro
Home » Stil de viață » Obiectul pe care nu trebuie să-l ai în dormitor. Aduce ghinion în relații

Obiectul pe care nu trebuie să-l ai în dormitor. Aduce ghinion în relații

Conform specialiștilor în Feng Shui, există unele obiecte pe care este indicat să nu le păstrezi în casa ta, în special în dormitor, dacă vrei să eviți ghinioanele, pagubele și nefericirea. Descoperă acum care sunt aceste obiecte pe care ar trebui să le elimini din camera ta de odihnă.

Obiectul pe care nu trebuie să-l ai în dormitor

Indiferent dacă ești adept al artei Feng Shui sau nu, cu siguranță ai auzit de obiceiurile și practicile folosite pentru a aduce fericire, noroc și prosperitate în propria locuință. Potrivit specialiștilor, există anumite obiecte care pot atrage energii negative, ghinion, și chiar singurătate în casa ta, motiv pentru care ar trebui să le elimini imediat.

Conform principiilor artei Feng Shui, se consideră că oglinzile și fotografiile cu o singură persoană, în special în dormitor, pot atrage singurătatea și ghinionul. În ceea ce privește culorile ideale pentru a atrage norocul și armonia în dormitor, specialiștii în Feng Shui recomandă tonuri neutre, nuanțe de verde și pământii, inspirate din natură. Aceste culori sunt considerate a emana energii liniștite și benefice pentru odihnă și relaxare.

Ce obiecte îți aduc, de fapt, noroc

Specialiștii recomandă să scoți televizorul din dormitor dacă vrei să ai un somn odihnitor. Ecranul televizorului împiedică producția de melatonină, hormonul responsabil pentru începerea ciclului de somn în creier.

De asemenea, se sugerează să păstrezi noptierele goale pentru a reduce stresul și a evita un somn agitat, ceea ce poate duce la o stare de oboseală dimineața.

Un alt sfat dat de specialiști este să menții o atmosferă liniștită și armonioasă în dormitor, iar hainele să fie depozitate într-un mod organizat.

Adepții Feng Shui nu recomandă aruncarea hainelor pe podea sau pe scaun și aceeași atenție trebuie acordată și accesoriilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: