Redactia.ro
Home » Știri » Ofertă de nerefuzat în Cluj: un apartament cu o cameră se vinde cu 200.000 de euro!

Ofertă de nerefuzat în Cluj: un apartament cu o cameră se vinde cu 200.000 de euro!

Un apartament din Cluj de 38 de metri pătrați, cu o singură cameră, se vinde la un preț de nerefuzat! Evident că este o glumă. Apartamentul costă 200.000 de euro și este situat în zona campusului studențesc Hașdeu. Apartamentul este semidecomandat.

Dacă te întrebi cât înseamnă asta pe metru pătrat, la un calcul rapid lucrurile stau cam așa: pentru acest apartament metrul pătrat se vinde cu mai mult de 5.000 de eur0. Iar apartamentul nici măcar nu se află într-o zonă centrală!

„Apartament o cameră în campus Haşdeu, bloc nou, LUX!!!

Imobilul este localizat pe str. Hasdeu, chiar lângă bariera de intrare în campus, într-un imobil nou construit. Apartamentul are o suprafaţa utilă de 38 mp. Acesta dispune de centrală proprie, aer condiţionat, interfon, iar obiectele sanitare din baie sunt de o calitate superioară.

Dispune de o nişă de dormit care este momentan folosită ca şi birou. Se află la etajul 2/3. Nu are loc de parcare.   Colaborez cu agenţii dar nu plătesc comision. Preţul de 200k este foarte puţin negociabil”, este scris în anunţul postat pe OLX.

Clujul a devenit cel mai scump oraș din România

Clujul a devenit, în ultimele decenii, cel mai scump oraș din România. Prețurile pieței imobiliare din Cluj le depășesc, prin comparație, chiar și pe cele din București.

Motivul pentru care prețurile au crescut atât de mult este simplu: foarte mulți români aleg să se mute în Cluj. Astfel, piața imobiliară locală, văzând cererea crescută, a majorat și prețurile. Surpriza a fost că, numărul doritorilor să achiziționeze un imobil acolo, a rămas aceeași.

Un studiu efectuat de Banca Mondială în urmă cu cinci ani de zile arăta că, majoritatea românilor dispuși să își mute domiciliul într-o altă localitate, intenționau să se mute în Cluj-Napoca. Conform acestui studiu, 250.000 de români ar intenţiona să se stabilească la Cluj numai în decurs de cinci ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: