Redactia.ro
Home » Știri » Ofertă uluitoare pentru un român: Iubita lui thailandeză i-a oferit 20 000 de euro pentru a se căsători cu verișoara ei

Ofertă uluitoare pentru un român: Iubita lui thailandeză i-a oferit 20 000 de euro pentru a se căsători cu verișoara ei

Un român stabilit în Germania a primit o ofertă neobișnuită: suma de 20.000 de euro dacă acceptă să se căsătorească cu o femeie thailandeză. Tânărul în vârstă de 27 de ani a fost surprins de această propunere inedită. Proprietara unor saloane de masaj thailandez, care îi este și iubită, i-a făcut această ofertă pentru a-i permite verișoarei sale din Thailanda să vină să locuiască și să lucreze în Germania.

Românul, bulversat de situație, a căutat anonim ajutorul pe internet. Îngrijorat de posibilele repercusiuni pe care le-ar putea avea, s-a adresat comunității românești pe o rețea de socializare, întrebându-se care ar fi consecințele în cel mai rău caz. Pe platforma Reddit, el a expus situația, menționând că ar urma să primească suma de 20.000 de euro pentru a se căsători cu verișoara iubitei sale thailandeze, astfel încât aceasta să poată lucra legal în saloanele de masaj ale partenerei sale în Germania.

Ce sfaturi a primit

Majoritatea românilor care i-au răspuns i-au sfătuit să nu accepte oferta, avertizându-l că ar putea avea de suferit mai mult decât beneficiile financiare oferite de iubita thailandeză. Unii i-au indicat că ar putea fi obligat să plătească pensie alimentară după divorț sau să fie nevoit de instanță să plătească compensații financiare femeii în cazul unei separări nefavorabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini