Redactia.ro
Home » Știri » Oficial: Emiliano Sala a fost găsit mort. Ce pregăteşte FC Nantes

Oficial: Emiliano Sala a fost găsit mort. Ce pregăteşte FC Nantes

Oficial: Emiliano Sala a fost găsit mort. Ce pregăteşte FC Nantes

Autorităţile engleze au anunţat că au găsit trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala în epava avionului monomotor recuperată din Canalul Mânecii.

Fotbalistul argentinian se deplasa către Ţara Galilor, unde urma să evolueze la Cardif City, echipă care îl achiziţionase de la FC Nantes.

Din motive până acum neclare, avionul care îl transporta a avut probleme şi s-a prăbuşit în Canalul Mânecii.

În contextul acestui eveniment trist, Liga Franceză de Fotbal (LFP) a anunţat că toate stadioanele care vor găzdui în această etapă vor aduce un omagiu atacantului argentinian, care a murit la doar 28 de ani.

„Un minut de reculegere va fi păstrat pe toate stadioanele înaintea loviturii de începere a meciurilor”, a transmis LFP.

În acest context, miza sportivă a partidei dintre FC Nantes şi Nimes, programată duminică, va trece în plan secundar.

FC Nantes retrage tricoul cu numărul 9 purtat de Emilano Sala

FC Nantes a anunţat deja că va retrage tricoul cu numărul 9, care nu va mai putea fi purtat de niciunul dintre jucătorii săi, în semn de omagiu pentru fostul său atacant Emiliano Sala.

Poliţia din comitatul Dorset (sud-estul Angliei) a anunţat joi seara că a recuperat un corp din epava avionului care a dispărut deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie şi a fost identificat oficial ca fiind cel al fotbalistului argentinian Emiliano Sala.

Medicul legist, însărcinat să stabilească dacă moartea s-a produs din cauza naturale, „va continua să ancheteze circumstanţele acestui deces”, a precizat poliţia.

Carcasa avionului monomotor Piper Malibu, care îi transporta pe pilotul în vârstă de 59 ani şi pe fostul atacant al lui FC Nantes, în vârstă de 28 ani, către noul club al acestuia, Cardiff City, a fost localizat duminică, în zona în care încetase să mai emită, în Canalul Mânecii, la o adâncime de 67,7 m, la aproximativ 20 km nord de insula anglo-normandă Guernsey.

Corpul găsit în epavă a fost recuperat joi dimineaţă de o navă a Biroului britanic de anchetă asupra accidentelor aeriene (AAIB), fiind apoi transportat pe insula Portland, în vederea efectuării autopsiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini