Redactia.ro
Home » Știri » Olena Zelenski nu și-a mai văzut soțul de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina. Ce spune prima doamnă a Ucrainei

Olena Zelenski nu și-a mai văzut soțul de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina. Ce spune prima doamnă a Ucrainei

prima-doamna-ucraina

Olena Zelenski trece printr-un moment cumplit. Nu și-a mai întâlnit soțul de la începutul războiului. Pe data de 24 februarie 2022, trupele rusești au început să atace Ucraina. În acel moment, președintele țării afectate, Volodimir Zelenski, a dat dovadă de solidaritate. Acesta a luptat cot la cot alături de poporul pe care îl conduce. Olena Zelenski a fost evacuată din fața oricărui pericol și despărțită de soțul ei.

Olena Zelenski nu și-a mai văzut soțul de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina

Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și astăzi, la aproape trei luni de la primul atac cu bombe. În tot acest timp, președintele țării afectate, Volodimir Zelenski, a fost alături de poporul său. A luptat cot la cot pentru a readuce pacea.

Pe de altă parte, soția sa, Olena, a stat departe de orice pericol, dar și de bărbatul alături de care a construit o familie absolut superbă. Acum, în cadrul unui interviu, ea a mărturisit că l-a văzut pe Volodimir Zelenski doar la televizor și pe înregistrările video ale discursurilor sale.

Aceasta a mai vorbit și despre calitățile soțului său, care până acum nu au fost atât de observate de publicul larg.

Ce spune soția lui Volodimir Zelenski

Olena Zelenski a vorbit deschis despre întreaga perioadă în care Rusia a atacat și continuă să atace Ucraina. Prima Doamnă susține că nu și-a mai întâlnit soțul încă de pe 24 februarie 2022. Atunci când Vladimir Putin a ordonat ca trupele sale să bombardeze teritoriul ucrainean.

„De la 24 februarie, l-am văzut pe soțul meu la fel ca pe tine – la televizor și pe înregistrările video ale discursurilor sale”, a spus ea.

Aceasta a fost întrebată în cadrul interviului dacă soțul său s-a schimbat în ultimele aproape trei luni.

„Războiul nu l-a schimbat. El a fost întotdeauna un om pe care te poți baza. Un om care nu va da greș niciodată. Care va rezista până la sfârșit. Doar că acum întreaga lume a văzut ceea ce poate că nu a fost clar pentru toată lumea înainte”, a răspuns ea.

Olena Zelenski, despre refugiați

Prima Doamnă a Ucrainei mai vorbit și despre milioanele de ucraineni care au fugit din calea războiului. Aproximativ 3 milioane de oameni au ajuns în Polonia, acolo unde și-au găsit liniștea.

„Aș vrea să îi pot îmbrățișa pe fiecare dintre ei. Este ușor de imaginat drumul dificil prin care au trecut, fugind din subsolurile sau buncărele din Mariupol, din bombardamentele din Harkov, din regiunea ocupată a Kievului și chiar din Lviv sau Odesa, care erau de asemenea sub tirul rachetelor rusești”, a mai spus ea.

Referitor la familiile rușilor uciși în Ucraina, Olena Zelenski nu a oferit prea multe declarații.

„În timpul acestor două luni, în timp ce fiii lor sunt uciși în Ucraina ca niște criminali și ocupanți, au avut timp să își definească poziția. Din moment ce nu există o astfel de declarație – dacă sicriele nu îi conving că ceva nu este în regulă aici – atunci nu am ce să le spun”, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: