Redactia.ro
Home » Monden » Olga Bălan, mărturisiri șocante despre hărțuire și abuzurile din lumea filmului: „Este grav și pentru actori și pentru studente”

Olga Bălan, mărturisiri șocante despre hărțuire și abuzurile din lumea filmului: „Este grav și pentru actori și pentru studente”

Olga Bălan, mărturisiri șocante despre hărțuire și abuzurile din lumea filmului

Olga Bălan, mărturisiri șocante despre hărțuire și abuzurile din lumea filmului. Celebra actriță Viorica Vodă a declarat pe scena Premiilor GOPO că a fost hărțuită sexuală în industria cinematografică. Ulterior, actrița Olga Bălan a făcut unele declarații dureroase despre abuzurile din lumea filmului.

Olga Bălan, mărturisiri șocante despre hărțuire și abuzurile din lumea filmului: „Este grav și pentru actori și pentru studente”

Actrița Olga Bălan a făcut mărturisiri cutremurătoare despre hărțuire și abuzurile din lumea filmului. Vedeta a decis să vorbească despre lucrurile dificile prin care a trecut, după ce colega ei breaslă, Viorica Vodă a vorbit public despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă în timpul carierie. Olga Bălan nu a trecut printr-o astfel de experiență, dar susține femeile care trec printr-o asemenea traumă și consideră că acestea ar trebui să fie mai protejate. În cadrul unui interviu, Olga Bălan a făcut o comparatie cu ce se întâmplă în Italia atunci când o femeie e hărțuită.

Vedeta susține că a fost mereu atentă să nu se confrunte cu situații de genul acesta, iar în ciuda acestui lucru, actrița a mărturisit că frumusețea i-a adus probleme. De-a lungul carierei sale, Olga Bălan a observat că mulți oameni tindeau să vadă doar ambalajul la început, în ceea ce o privește. După ce o cunoșteau mai bine, îi recunoșteau talentul. Mai mult, deși nu este căsătorită cu iubitul ei, actrița a povestit că poartă o verighetă pentru a le transmite celorlalți un mesaj indirect.

Întrebată ce părere are despre discursul Vioricăi Vodă pe scena Premiilor GOPO, actrița a declarat că există persoane din industria filmului care recurg la gesturi indecente. Pentru a se proteja de astfel de experiențe, vedeta are acelasi agent cinematografic de cand a debutat ca actriță, în Italia. „Nu spun că nu este adevărat, există aceste persoane mizerabile, din păcate, dar eu am avut noroc pentru că am un agent cinematografic de când am început primii pași în Italia ca actriță. Nu l-am schimbat tocmai din această cauză, pentru că era un om cum trebuie. Este foarte greu în ziua de astăzi să mai găsești oameni cum trebuie. Nu m-am dus niciodată la castinguri, doar unde mă trimitea el, eram cerută și exista garanția că nu poate să mi se întâmple absolut nimic.Dar există, tinerele noastre trebuie să fie foarte atente pentru că, din păcate, știm foarte bine, s-a întâmplat și la Hollywood, se întâmplă și la case mai mici. Trebuie să fim atente ca femei din punctul acesta de vedere’, a spus Olga Bălan pentru Ego.ro.

Olga Bălan, despre hărțuirea sexuală asupra studentelor de la teatru

Celebra actriță a vorbit și despre hărțuirea sexuală adusă asupra studentelor de la teatru. Olga Bălan susține că acest lucru este foarte grav și le sfătuiește pe tinerele care au trecut prin asemenea situații să denunte lucrurile indecente. „Este grav și pentru actori și pentru studente. Eu cred că fiecare ar trebui să denunțe persoanele respective.

În Italia există legi care te pot pune la adăpost de toate aceste lucruri, nu știu dacă în România există legi care să te protejeze ca femeie. De multe ori ești luată în râs, cum era pe vremuri: „Ce ți se poate întâmpla?’.Cred că trebuie să fie făcute anumite legi ca toate artistele și studentele să nu mai fie puse în fața problemelor de acest gen, să fie protejate. Acest lucru se poate întâmpla doar printr-o lege care să protejeze femeia în general. În Italia există așa ceva, spre exemplu, dacă ești sunată de un om la telefon de prea multe ori, poți să îl denunți, fără să mai vorbim de lucruri care sunt și mai grave. Sunt niște situații neplăcute care ne pot dăuna fizic și psihic’, a explicat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: