Redactia.ro
Home » Monden » Olguța Berbec este în ultimul trimestru de sarcină! Cum mai arată burtica artistei FOTO

Olguța Berbec este în ultimul trimestru de sarcină! Cum mai arată burtica artistei FOTO

Olguța Berbec se pregătește să devină din nou mamă! Cântăreața de muzică populară a intrat în ultimul trimestru de sarcină și a publicat mai multe imagini cu burtica din această perioadă.

Olguța Berbec este în ultimul trimestru de sarcină

Olguța Berbec va deveni mamă a doua oară! Interpreta de muzică populară a intrat în ultimul trimestru de sarcină și a publicat pe rețelele de socializare imagini cu burtica sa din această perioadă. Ea va da naștere unei tot unei fetițe, informează Spynews.

Olguța Berbec poartă o rochie neagră, cu dungi albe și galbene. Vedeta se află în baie și i se vede burtica de gravidă.

9 luni. Poza 1: Tati. Poza 2: Cezara.📸”, a scris Olguța Berbec în dreptul fotografiilor de pe Instagram.

Olguța Berbec poartă o rochie neagră, cu dungi albe și galbene. Vedeta se află în fața unor scări și își ține mâinile pe burtica de gravidă.

Olguța Berbec va naște la finalul lunii ianuarie. Cântăreața este foarte bucuroasă că fetița ei, Cezara, va avea o surioară.

„A trecut perioada grea. Am cinci luni deja și o să avem tot o fetiță. Se va naște la finele lui ianuarie. Eu ma așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă de veste. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta.”, spunea Olguța Berbec, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Fanii au venit cu reacții pozitive atunci când au aflat că Olguța Berbec va deveni mamă.

Te pup și naștere ușoară! ❤️❤️ / Felicitări! Să vină într-un ceas bun! / Minunată 😍 graviduța!😘😇 / Naștere ușoară să vă ajute Dumnezeu 🙏🙏🙏 / Minunată în ambele fotografii💕 / O graviduță superbă!🤗 / Sarcină ușoară, frumoasă mămică👄💋 Multă sănătate întregii familii💎😍”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

Olguța Berbec este căsătorită cu Remus Novac de cinci ani și formează un cuplu solid. Olguța Berbec este, totodată, fina lui Mihai Morar și bună prietenă cu Vlăduța Lupău. Olguța Berbec are și o carieră muzicală solidă. De-a lungul activității sale a câștigat 20 de premii la diferite concursuri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: