Redactia.ro
Home » Monden » Olivia Steer a dezvăluit secretul care previne îmbătrânirea. Ce ritual ciudat practică soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer a dezvăluit secretul care previne îmbătrânirea. Ce ritual ciudat practică soția lui Andi Moisescu

GALERIE FOTO (4) Olivia Steer a dezvăluit secretul care previne îmbătrânirea

Olivia Steer a dezvăluit secretul care previne îmbătrânirea. Soția lui Andi Moisescu este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Vedeta a mărturisit că practică un obicei ciudat care ar preveni îmbătrânirea. Obiceiul absolut șocant pe care îl practică Olivia Steer.

Olivia Steer a dezvăluit secretul care previne îmbătrânirea. Ce ritual ciudat practică soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer a dezvăluit secretul care previne îmbătrânirea. Soția lui Andi Moisescu a stârnit numeroase controverse în mediul online cu opiniile sale vizavi de sănătatea oamenilor și nu numai. Olivia Steer a declarat că mănâncă numai vegetale nepreparate, a renunțat la televizor și este foarte credincioasă. Vedeta a dezvăluit și obiceiul ciudat pe care îl face pentru a preveni îmbătrânirea.

Această terapie se numește „camera întunecată”. Mai exact, fosta prezentatoare tv stă pe întuneric pentru a întârzia îmbătrânirea. Olivia a spus că a făcut aceast lucru la Tao Garden din Thailanda, unde practicanții sunt invitați într-o clădire specială, fără ferestre și fără nicio sursă de lumină artificială. Persoanele care merg în această incintă stau pe întunetic deplic între 7 și 21 de zile. Se spune că după o perioadă atât de lungă ai trăiri spirituale intense, iar în organism începe un proces de regenerare.

Olivia Steer este adepta unei alimentatii raw-vegane, fiind și autoarea unor cărți despre regim. Vedeta a exxplicat cum a decis să treacă de la alimentația obișnuită la cea vegană, după ce tatăl și sora ei au murit de cancer. „Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc.Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază”, a spus Olivia Steer.

Soția lui Andi Moisescu a renunțat la orice produs lactat, iar tenul ei a devenit mai luminos. „La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate”, a mai declarat Olivia, pentru Tango.

Andi Moisescu, despre relația cu Olivia Steer

Vedeta de la PRO TV și Olivia Steer formează un cuplu din anul 2004, iar mariajul lor i-a determinat pe internauți să se întrebe care este secretul acestora. Andi Moisescu si soția sa au fost foarte discreți cu viața lor privată. Juratul de la Românii au Talent a povestit că destinul a fost cel care a vrut ca cei doi să se îndrăgostească. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun care le-a făcut cunoștință în urmă cu 17 ani.

„Cred că sunt aceleași de când lumea. Respectul e foarte impor.tant și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva”, a declarat Andi Moisescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: