Redactia.ro
Home » Monden » Olivia Steer a intrat iar în centrul atenției de ceva vreme. Abia acum Andi Moisescu a vorbit despre soția sa. Ce a putut zice

Olivia Steer a intrat iar în centrul atenției de ceva vreme. Abia acum Andi Moisescu a vorbit despre soția sa. Ce a putut zice

Olivia Steer a devenit foarte criticată în mediul online și nu numai prin cometariile scandaloase pe care el face în domeniul sănătății. Chiar săptămânile trecute, mai mulți influenceri dar și specialiști au tras un semnal de alarmă precum Olivia Steer este o influență foarte periculoasă pentru internauți. Andi Moisescu a vorbit abia acum despre soția sa. Ce spune el despre Olivia.

Andi Moisescu, declarații despre soția sa

Ca de fiecare dată, Andi Moisescu preferă să stea la distanță de conflictele din online în care este implicată soția sa. Acesta a păstrat tăcerea și de această dată, în schimb a ținut să aducă în atenția publicului, în cadrul unui podcast, povestea lor de iubire și cum a început totul. Andi Moisescu a mărturisit că Olivia Steer nu s-a lăsat cu una cu două, iar el a avut nevoie de mult timp să o poată cuceri.

Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. ”Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta”, ”Cu cine?”, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ”Păi, ia să te uiți s-o vezi!”. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ”Ia uite, mă, cum de nu o știam…”. Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu.„, a povestit Andi Moisescu.

Andi Moisescu, un romantic incurabil

De asemenea, Andi Moisescu a mărturisit că în privat, când el rămâne doar cu Olivia Steer este un romantic incurabil. Acesta a spus că încearcă să păstreze scânteia aprinsă între el și soția sa pe care o iubește enorm de mult.

Cel puțin așa cred, că sunt romantic. În momentul în care suntem doar noi între noi, fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră… Respectul și înțelegerea sunt foarte importante într-o căsnicie de durată. Toate derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva.„, a mai spus Andi Moisescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini