Redactia.ro
Home » Sport » Oltenii îl vor pe Dan Nistor! Fanii lui Dinamo sunt furioși!

Oltenii îl vor pe Dan Nistor! Fanii lui Dinamo sunt furioși!

Oltenii îl vor pe Dan Nistor

Oltenii îl vor pe Dan Nistor, pentru care se pare ar vrea să dea 300.000 de euro. Florin Prunea spune că nu știe nimic, dar suma i se pare de-a dreptul penibilă.

Scandal din nou la Dinamo, după ce s-a aflat că Dan Nistor ar putea pleca la Craiova. Oltenii confirmă interesul pentru dinamovist.

”Îl vrem. Este un interes pentru el, dar nu putem vorbi despre un transfer. Știți cum se spune, un transfer nu este făcut până când jucătorul nu semnează. Victor Piţurcă îl dorește!”, a spus Sorin Cârțu, pentru Fanatik.

De partea cealaltă, Florin Prunea este de-a dreptul furios. Nimeni nu i-a spus despre o posibilă ofertă. În plus suma vehiculată i se pare foarte mică.

„Cu mine, Florin Prunea, nu a discutat nimeni. Sunaţi la domnul Negoiţă. 300 de mii de euro? Este o sumă penibilă! Jenantă! Un jucător ca el nu poate costa atât de puţin. Este o jignire la adresa suporterilor, a tot ceea ce înseamnă Dinamo. Nu ne putem compara cu ei în acest moment, dar este jenant însă să cumperi de la Dinamo cu 300 de mii de euro. Păi, au dat 250 de mii pe Qaka de la Iaşi, nu putem să facem o asemenea greşeală. El nu poate forţa o plecare, pentru că se află sub contract”, a declarat Prunea, la TV Telekom Sport.

Suporterii lui Dinamo, reacție dură

Posibilul transfer al căpitanului echipei Dinamo i-a enervat pe suporteri. Reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan au postat un comunicat prin care cer socoteală conducerii.

”De-asta avem nevoie de mai multe voturi în Consiliul de Administrație al FC Dinamo. Decizii de felul acesta nu ar trebui luate fără să se țină cont de părerea suporterilor. Asta se întâmplă când cineva taie și spânzură la Dinamo fără să țină cont nici măcar de părerea antrenorului. Așa cum s-a întâmplat și cu demiterea lui Rednic peste noapte, pentru că nu ne-a dus în play-off. Acum când suntem tot în playout, plătește cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat și pe Rednic. Poate vom înțelege în ceasul al 12-lea că singura soluție este intrarea suporterilor în acționariat”, se arată în comunicat.

Citește și: Echipele din Liga 1 și-au decis programul! Unde merg în cantonament

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: