Redactia.ro
Home » Știri » Om de afaceri ucis în bătaie în județul Mehedinți. Bărbatul a salvat un bătrân

Om de afaceri ucis în bătaie în județul Mehedinți. Bărbatul a salvat un bătrân

Om de afaceri ucis în bătaie în județul Mehedinți. Bărbatul a salvat un bătrân

Eveniment tragic în Mehedinți după ce un bărbat de 46 de ani a fost ucis, marți noaptea, în bătaie de patru tineri.

Ucis în bătaie în județul Mehedinți. Bărbatul a salvat un bătrân

Un om de afaceri în vârstă de 46 de ani din județul Mehedinți a fost ucis în bătaie de patru tineri. Potrivit unui martor, bărbatul ar fi încercat să apere un bătrân care era agresat de cei patru tineri.

Toată lumea ştie că mata luaşi bătaie şi el a oprit maşina, că avea căruţele în drum şi te bătea pe mata şi sări să întrebe, ce ai cu omu? Ca să deblocheze drumul, să plece el”, declară un martor.

Omul de afaceri, este patronul unui depozit de materiale de construcții. Acesta mergea spre casă împreună cu un angajat al său, iar la un moment dat, drumul a fost blocat de câteva căruțe. Victima a coborât pentru a vedea ce se întâmplă, moment în care au văzut că patru tineri agresau un bătrân.

Bărbatul a fost ucis în bătaie

Omul de afaceri a intervenit pentru a-l apăra pe bătrân, însă tinerii l-au lovit violent după care a fugit.  i-au arestat între timp și i-au dus la audieri. Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a petrecut totul. Omul de afaceri în vârstă de 46 de ani avea doi copii micuți.

„Conducătorul auto a coborât de la volan, a început o altercaţie verbală cu ocupanţii căruţei, conflictul a degenerat, iar doi dintre tinerii din căruţă l-au lovit cu parii pe conducătorul auto, acesta decedând pe loc. La sosirea ambulanţei s-a constatat decesul. Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmează să continue ancheta„, a declarat, Fănică. Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului. de pe lângă Tribunalul. Mehedinţi.

Citeste si:Mama Luizei Melencu, sfâșiată de durere la reconstituirea crimei fiicei sale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: