Redactia.ro
Home » Monden » Omagiu înaintea Crăciunului adus la mormântul lui Ion Dolănescu. Ionuț Petrescu, fiul neștiut al artistului, s-a îngrijit de tot

Omagiu înaintea Crăciunului adus la mormântul lui Ion Dolănescu. Ionuț Petrescu, fiul neștiut al artistului, s-a îngrijit de tot

GALERIE FOTO (2)

În prag de sărbători, regretatul Ion Dolănescu a fost onorat de presupusul său fiu, Ionuț Petrescu. Bărbatul, care nu a aflat niciodată dacă maestrul i-a fost într-adevăr părinte, s-a îngrijit de mormântul acestuia și l-a ornat cum se cuvine pentru Crăciun. Și-a dorit să-i aducă un gest de dragoste artistului, pe care-l poartă în suflet pretutindeni.

Ionuț Petrescu nu a aflat niciodată dacă Ion Dolănescu este tatăl său

Ionuț Petrescu trăiește până la sfârșitul vieții cu o întrebare chinuitoare, care din păcate nu-și va găsi niciodată răspunsul. Pe patul de moarte, mama lui și-a dorit să-i spună secretul pe care l-a ascuns adânc în suflet toată viața, dar bărbatul a ajuns mult prea târziu.

Chinuit de gânduri, și-a dat seama că cea care i-a dat viața i-a ascuns în tot acest timp identitatea tatălui său. Acesta ar fi Ion Dolănescu, interpretul de muzică populară în casa căruia a lucrat până acesta a plecat dintre noi. Ionuț a mărturisit că între ei a existat o legătură specială, care nu a fost niciodată cunoscută lumii.

Femeia ar fi încercat de mai multe ori să-i spună fiului său adevărul, însă niciodată nu a avut curajul să-și ducă la capăt povestea. Astfel, a luat secretul cu ea în mormânt, iar Ionuț Petrescu a rămas să caute răspunsurile. Cu toate că nu știe cu certitudine că este înrudit cu maestrul Dolănescu, îi poartă un respect și o dragoste deosebită.

„Mama a fost o viaţă de om în casa lui. Din anul 1975, acolo şi-a petrecut anii. Mama i-a fost loială lui Ion Dolănescu şi a luat cu ea secretul vieţii până în mormânt. Înainte să moară, m-a chemat pentru că a vrut să-mi spună ceva urgent, fără să ştie nimeni. Dar am ajuns prea târziu. Dar asta este viaţa. Mi-a spus ceva odată, când aveam 30 de ani, la un pahar, şi după aceea a întors-o. Cred că în ultima clipă a vrut să-mi spună tot adevărul”, a mărturisit acesta pentru Click!

Omagiu înaintea Crăciunului adus la mormântul lui Ion Dolănescu. Ion Petrescu, fiul neștiut al artistului, s-a îngrijit de tot

În prag de sărbători, a decis să-i aducă un omagiu marelui interpret de muzică populară. Ionuț Petrescu s-a dus la mormântul acestuia din Cimitirul Bellu și l-a ornat cum se cuvine pentru sărbători. A considerat că acest lucru este necesar, mai ales că artistul a fost iubit și apreciat de o țară întreagă pentru muzica sa.

Înainte să plece, s-a rugat pentru sufletul lui Ion Dolănescu și i-a aprins câteva lumânări. Aceste gesturi pline de dragoste și durere sunt cât se poate de sincere, mai ales că bărbatul nu a știut niciodată că marele cântăreț este părintele său.

„Am cumpărat totul natural. Și bradul, și tot… Am băgat pomul într-un ghiveci cu pământ, să nu cadă. Am spectacol la Facultatea de Drept din București. Înainte să plec la spectacol am făcut totul la mormânt, așa cum mi-am dorit să arate mormântul unui mare artist, un artist iubit. Am tămâiat, am spus rugăciune și, după aceea, am aprins și lumânări, deoarece nu mai era niciuna aprinsă”, a mai afirmat Ionuț Petrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: