Redactia.ro
Home » Știri » Omagiul Prințesei Anne a Marii Britanii pentru Regina Elisabeta a II-a. A purtat cerceii mamei sale

Omagiul Prințesei Anne a Marii Britanii pentru Regina Elisabeta a II-a. A purtat cerceii mamei sale

GALERIE FOTO (2) Omagiul Prințesei Anne a Marii Britanii pentru Regina Elisabeta a II-a. A purtat cerceii mamei sale

Prințesa Anne a Marii Britanii a fost foarte apropiată de regretata ei mamă. Prințesa Regală a rămas alături de regină în Scoția de la moartea acesteia și ulterior a călătorit cu ea în timp ce se întorcea la Londra. Aceasta i-a adus un omagiu mamei ei.

Omagiul Prințesei Anne a Marii Britanii pentru Regina Elisabeta a II-a

Prințesa Anne a Marii Britanii a fost fotografiată purtând cerceii ei de perle Grima – un cadou de la părinții ei, Regina și Prințul Philip, pe care i-a purtat anterior în unele dintre cele mai importante perioade din viața ei. Acum, după moartea Reginei, Prințesa Anne a ales să poarte din nou cerceii ei.

Cerceii purtați de Prințesa Anne a Marii Britanii

Cerceii purtați de Prințesa Anne a Marii Britanii de la mama sa Regina

Cerceii combină aurul, perlele și diamantele într-un design modern de frunze și au fost în rotație regulată pentru Anne încă din anii 1960. Deși nu sunt cel mai scump obiect din colecția de bijuterii a lui Anne, aceasta a apelat la ei pentru unele dintre cele mai importante evenimente personale, inclusiv la înmormântarea tatălui său Philip, în 2021, la nunta sa cu Timothy Laurence, în 1992, și în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină al reginei.

Cerceii purtați de Prințesa Anne a Marii Britanii au fost aleși la toate evenimentele personale importante

Prințesa Anne a Marii Britanii este singura fiică a Reginei și a lui Philip. Prințesa a lansat o declarație emoționantă în lumina morții mamei sale.

Ea a spus: „Nu am mai văzut-o de mult timp: Am fost norocoasă să împărtășesc ultimele 24 de ore din viața mamei mele cele mai dragi. A fost o onoare și un privilegiu să o însoțesc în ultimele ei călătorii”, potrivit britannica.com.

„A fi martoră la dragostea și respectul arătat de atât de mulți în aceste călătorii a fost atât umilitor, cât și înălțător. Cu toții vom împărtăși amintiri unice. Ofer mulțumirile mele fiecăruia dintre cei care împărtășesc sentimentul nostru de pierdere”, potrivit aceleiași surse.

Ea a încheiat: „Este posibil să ne fi reamintit cât de mult din prezența și contribuția ei la identitatea noastră națională am luat-o de bună. Sunt, de asemenea, foarte recunoscătoare pentru sprijinul și înțelegerea oferite dragului meu frate Charles, în timp ce acceptă responsabilitățile suplimentare ale Monarhului. Mamei mele, Regina, îi mulțumesc”.

Prințesa Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a

Anne, Prințesa Regală, în întregime Anne Elizabeth Alice Louise membru al familiei regale britanice, al doilea copil și unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip, duce de Edinburgh. Timp de opt ani, între accederea mamei sale în 1952 și nașterea Prințului Andrew în 1960, a fost a doua – după fratele ei mai mare, Prințul Charles – în linia de succesiune la tronul britanic.

Anne s-a născut la Clarence House din Londra, reședința mamei sale, care pe atunci era încă Prințesa Elisabeta. A fost educată la Școala Benenden. Tânăra Anne a manifestat un interes deosebit pentru echitație și, mai târziu, a ajuns la cel mai înalt nivel al competițiilor ecvestre. Ea a preferat în mod special evenimentul de trei zile, un test al abilităților generale în care călăreții de sex masculin și feminin se întrec între ei, atât individual, cât și pe echipe. A câștigat campionatul european individual în 1971 și a fost, de asemenea, membră a echipei britanice câștigătoare. A lipsit de la Jocurile Olimpice de la Munchen din 1972, în mare parte din cauza unor probleme cu calul ei, dar a fost membră a echipei britanice de concurs de trei zile la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: