Redactia.ro
Home » Știri » Omenirea este în pericol? Tânărul care a prevestit pandemia de Coronavirus anunță o nouă tragedie!

Omenirea este în pericol? Tânărul care a prevestit pandemia de Coronavirus anunță o nouă tragedie!

Abhigya Anand, tânărul în vârstă de 14 ani care a prevestit pandemia de coronavirsul cu care se confrunta lumea în acest an vine în atenția publicului cu o veste șoc. Se pare că foametea mondială este la un pas să transforme lumeape care o știm într-un scenariu de groază.

Pasionat de astrologie și tot ce înseamnă mișcarea și alinierea planetelor, indianul Abhigya Anand vine cu un anunț soc, menit să scuture existenta lumii, și-așa afectată de pandemia de COVID 19. Dacă în 2019 prevestea răspândirea unei boli crunte, unde China se presupunea că fă fi cea mai afectată țară din lume, acum, tânărul absolvent de filosofie hindusă, la doar 14 ani, șochează din nou. Planeta se va confruntă cu o foamete greu de imaginat.

Planetele anunță marea foamete mondială

Ceea ce prevestește marea foamete ce va afecta omenirea este chiar alinierea planetelor, pe care Abhigya a analizat-o în detaliu. Conjuncția dintre planetele Jupiter și Saturn ce va avea loc în perioada Decembrie 2020 și Martie 2021 este cea care va da startul unei noi etape de supraviețuire pe pământ. Calculele au scos la iveală că aceeași conjuncție a mai avut loc și insecolul XIV când Europa s-a confruntat cu o severă pandemie de ciumă.

Există și vesti bune

Același tânăr astrolog și filozof spune că omenirea va scăpa în cele din urmă de pandemia de coronavirus, însă nu va fi timp de relaxare și revenire pentru că urmează foametea mondială.

Abhigya Anand este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse, la doar 14 ani. Acesta șoca omenirea cu prevestirile pe care le făcea cu privire la pandemia de coronavirus, încă din 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: