Redactia.ro
Home » Monden » „Omul cu Tourette” a divorțat! Andrei Ungureanu a uitat de Aliena: ”Îmi văd de viața mea”

„Omul cu Tourette” a divorțat! Andrei Ungureanu a uitat de Aliena: ”Îmi văd de viața mea”

GALERIE FOTO (2)

Andrei Ungureanu, cunoscut sub numele de  și câștigător al sezonului 9 iUmor, a pus recent capăt zvonurilor și speculațiilor privind starea relației sale, confirmând oficial divorțul de Aliena Ungureanu. Acest anunț vine după luni de incertitudine și dispute publice între cei doi, culminând cu dezvăluiri emoționante și acuzații grave de infidelitate și comportament abuziv.

Relația lui Andrei Ungureanu cu Aliena a capturat atenția publicului încă de la început. După doar un an de relație, în 2022, cuplul a decis să se căsătorească în secret, un gest care a stârnit curiozitatea fanilor lor numeroși de pe rețelele sociale. Viața lor de cuplu, expusă deschis pe platforme ca TikTok, a inclus momente atât plăcute, cât și provocări semnificative.

„Omul cu Tourette” a divorțat

În iulie 2023, Andrei a făcut un anunț șocant pe TikTok, dezvăluind că relația lor s-a încheiat. A acuzat-o pe Aliena de infidelitate, susținând că a surprins-o ținându-se de mână cu un alt bărbat. De partea cealaltă, Aliena a respins aceste acuzații, afirmând că bărbatul în cauză era doar un prieten comun și că adevăratele motive ale despărțirii lor sunt diferite, legate de incompatibilitate și conflicte frecvente.

Situația dintre Andrei și Aliena a degenerat rapid, ajungând la acuze de violență, agresivitate și minciună. În cadrul unei sesiuni live pe TikTok, tensiunile dintre cei doi au escaladat, iar Aliena l-a acuzat pe Andrei că era violent și mincinos. Conflictul lor a culminat cu plecarea dramatică a Alienei din casa comună, eveniment pe care l-a împărtășit în lacrimi cu urmăritorii lor.

”M-a văzut cu cineva pe drum, cu un prieten de-al nostru. Era prieten comun.(…) Nici el nu m-a înșelat, nici eu nu l-am înșelat. Era vorba că relația nu mai mergea, dormim separat, ne certăm des, nu ne împăcăm, nu petrecem timp împreună, nimic nu facem împreună”, spunea Aliena în urmă cu ceva timp.

Ce a declarat Andrei Ungureanu

Recent, Andrei Ungureanu a participat ca invitat special în emisiunea iUmor, unde a vorbit deschis despre sfârșitul căsniciei sale cu Aliena. A mărturisit că mariajul a fost o alegere neașteptată pentru el însuși și a subliniat că nu există posibilitatea unei împăcări. Acesta a fost momentul în care a încheiat definitiv toate speculațiile privind relația lor, oferindu-i publicului și fanilor o încheiere clară a poveștii lor tumultuoase.

„Nu mă mai filma, închide. Și vorbește ce ai de discutat în doi, nu cu oamenii de acolo! Nu m-am văzut cu niciun Bogdan! (…) Hai, gata, eu nu mai pot! Îmi iau bagajele și am plecat! Îmi iau câinele și am plecat! Dă-te la o parte! Nu te mai suport! Mi-e greață! Vreau să plec, gata (…) Ești violent, ești nervos, ești agresiv, strici lucruri, minți mult! M-ai mințit cu niște lucruri, minți lumea din jurul tău”, sunt câteva dintre replicile pe care i le-a dat Aliena lui Andrei Ungureanu.

Divorțul lui Andrei de Aliena nu doar că marchează sfârșitul unei relații personale, dar reflectă și impactul pe care rețelele sociale îl pot avea asupra vieții private. Exponențiala lor poveste a fost urmărită de mii de oameni, demonstrând cât de repede viața personală poate deveni un spectacol public sub presiunea atenției online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: