Redactia.ro
Home » Știri » Operatoare 112, anchetată după ce nu i-a oferit ajutorul unei tinere șicanate în trafic

Operatoare 112, anchetată după ce nu i-a oferit ajutorul unei tinere șicanate în trafic

Operatoare 112, anchetată după ce nu i-a oferit ajutorul unei tinere șicanate în trafic

Operatoare 112, anchetată după ce nu i-a oferit ajutorul unei tinere șicanate în trafic. Femeia i-a spus tinerei că nu are echipaje disponibile și i-a închis apelul.

Operatoare 112, anchetată după ce nu i-a oferit ajutorul unei tinere șicanate în trafic

Polițiștii din Vrancea au pornit o anchetă, după ce o operatoare din Vrancea de la 112 i-a închis telefonul unei tinere care avea nevoie de ajutor.

Fata de 18 ani sunase la 112 pentru a anunța că a fost șicanată în trafic de mai mulți bărbați, aceștia susține tânăra, au urmărit-o până acasă. În momentul când fata a sunat la 112, operatoarea i-a spus vehement că nu sunt echipaje disponibile și nu știe în cât timp poate fi direcționat un echipaj către tânără.

Convorbire dispecer112- tânăra de 18 ani

Tânără: Și cât timp ar trebui să aștept ca să pot pleca?

Dispecere: Habar n-am! Poate dura o jumătate de oră, pate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Habar n-am!
Doamnă, domnișoară, să nu credeți că ei au altă treabă decât munca de poliție! Sunt la un caz de amenințare cu un cuțit că este omorât. Adică trebuiau să fie acolo…

Tânăra: Toate echipajele?

Dispecer: Nu toate, doamnă! V-am dat exempplu doar de unul. Asta e legislația. La revedere!

Poliția din Vrancea au început o anchetă

Poliția de la Biroul Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliție Vrancea au pornit o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache a precizat că Poliția Vrancea are un mare deficit de personal. Un echipaj are program de 8 ore pe zi și sunt trei schimburi. Instituția se pare că nu s-a mai confruntat cu astfel de situații, dar potrivit purtătorului de cuvânt, se va face o anchetă și se vor lua măsurile necesare.

Polițiștii de la Control Intern vor decide dacă operatoarea 112 a acțoionat conform regulamentului și vor lua măsurile potrivite pentru această faptă.

Citește și:Ce s-a întâmplat cu telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112?

Loading...