Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat cu telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112?

Ce s-a întâmplat cu telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112?

Ancheta celor două crime din Caracal e în curs, iar oficialitățile refuză să ofere, public, mai multe informații cu privire la acest subiect. Totuși, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a hotărât să făcă publice mai multe detalii cu privire la anchetă. Tot el a dezvăluit ce s-a întâmplat cu telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112, la o zi după ce a fost răpită.

Ce s-a întâmplat cu telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112

Mai mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112, dat fiind faptul că acesta n-a fost găsit, de fapt, la percheziții în ”casa groazei”. Ei bine, Tonel Pop a dezvăluit că telefonul respectiv a fost ars.

Aparent, Gheorghe Dincă a decis să ardă telefonul imediat după ce a ucis-o pe Alexandra, în speranța că va scăpa de dovezile care îl incriminează. Totuși, anchetatorii ar fi găsit cutia telefonului, cu tot cu instrucțiunile de folosire, dar și carcasa SIM-ul cu codul PUK și alte detalii.

Alte trei telefoane ale lui Dincă găsite în ”casa groazei”

Însă, anchetatorii au găsit alte trei telefoane. „Este într-adevăr o informaţie în premieră. Toată lumea credea că din cele trei telefoane care sunt supuse expertizei şi care aparţin domnului Dincă, unul dintre ele ar fi telefonul cu care s-a sunat la 112 şi pe care au sunat-o Alexandra poliţiştii. Dincă a declarat că acest telefon a fost ars, fiind după el, un telefon care îl incrimina prin faptul că s-a sunat la 112 şi că poate fi reperat. De asemenea, organele de cercetarele au mers pe acest fir şi au identificat locaţia de unde a fost cumpărat telefonul, SIM-ul şi mai mult decât atât, au găsit şi cutia telefonului, dar şi instrucţiunile, care aveau şi alte date de identificare. Telefonul în sine este ars, dispărut şi nu face parte din cele trei expertizate”, a declarat Tonel Pop la România TV.

Citește și Ce făcea Dincă în timp ce în ”casa groazei” se făceau cercetări

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini