Redactia.ro
Home » Știri » Ce făcea Dincă în timp ce în ”casa groazei” se făceau cercetări

Ce făcea Dincă în timp ce în ”casa groazei” se făceau cercetări

În ultimele zile, Gheorghe Dincă a fost adus la reședința sa din Caracal pentru a se face percheziții. Iar paparazzi au reușit să surprindă câteva cadre inedite cu ”monstrul”, în timp ce anchetatorii făceau cercetările de rigoare. Ce credeți că făcea Dincă în timp ce în ”casa groazei” se căutau noi indicii ale faptelor sale?

Ce făcea Dincă în timp ce în „casa groazei” se făceau cercetări?

De când s-a aflat că este autorul celor două crime din Caracal, Gheorghe Dincă a afișat o atitudine calmă. Puține au fost momentele în care și-a pierdut cumpătul, chiar dacă descoperirile au fost cel puțin șocante. Ei bine, aceeași atitudine calmă a afișat-o și ieri, când anchetatorii se aflau la ”casa groazei”.

Ba mai mult de atât, în fotografiile surprinse de paparazzi, Gheorghe Dincă apare… relaxându-se. Da, în timp ce pe proprietatea sa s-au făcut mai multe săpături, Dincă apare întins pe un pat, într-un cort pus de anchetatori.

Dincă, ”istovit” de nenumăratele cercetări la fața locului

După ce mai multe zile i-a jucat pe degete pe anchetatori, ducându-i chiar și pe piste greșite, criminalul din Caracal pare că… a obosit. Bărbatul de 66 de ani apare istovit în aceste ultime imagini. Aparent, în tot acest timp, Dincă a avut tot felul de cereri.

Chiar zilele trecute, bărbatul de 66 de ani s-a plâns că cei care îl țin în arest îl servesc cu… apă caldă! Acesta a făcut o plângere cu privire la acest lucru, cerând să primească apă rece și hrană.

Citește și VIDEO Ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-a auzit înainte de răpire

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: