Redactia.ro
Home » Homepage » VIDEO Ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-a auzit înainte de răpire

VIDEO Ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-a auzit înainte de răpire

Cazul tinerei în vârstă de 18 ani, dispărută de acasă în aprilie, este în continuare nerezolvat. Deși criminaliștii au ridicat dintr-o pădure mai multe rămășițe umane, despre care Dincă spune că-i aparțin fetei, cazul Luizei e departe de a fi rezvolvat. Mama tinerei a mărturisit, zilele trecute, care au fost ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-a auzit înainte de răpire.

Care au fost ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-a auzit înainte să fie răpită

Duminică, 14 aprilie 2019, Luiza Melencu a mers la Caracal pentru a retrage niște bani trimiși de mama sa. Imediat după, tânăra a vorbit cu aceasta pentru a-i confirma că a verificat soldul. După spusele Georgetei Melencu, cu ea vorbește Luiza în video-ul făcut public de anchetatori.

Amintindu-și perfect acea conversație, mama tinerei a povestit care au fost ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-a auzit înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă. Acele cuvinte au fost, parcă, premonitorii.

Ce i-a spus mama tinerei chiar înainte de a fi răpită

„A fost 11,00 jumătate când am vorbit ultima dată cu ea. A rămas că ne auzim acasă. Am vorbit pe cameră cu ea şi ea a zis «Hai, mă, mami, că nu merg cu camera, că se uită lumea…!». Era în dreptul parcului şi în momentul în care o arată pe filmuleţ, ea cu mine vorbea. Taică-său o suna, dar ea nu insista mereu. În ziua aia ea l-a sunat, personal. Bărbatul meu a declarat treaba asta, l-a sunat şi i-a spus că urcă în maşină. Şi eu, ultima frază pe care am vorbit-o, a fost: „Ai grijă la cine te urci, mamă!“, a dezvăluit mama Luizei.

Bunicul a fost cel care a semnalat dispariția

Cum drumul de la Caracal în satul natal al fetei dura nu mai mult de jumătate de oră, bunicul și-a dat seama imediat că ceva e în neregulă când fata n-a mai ajuns acasă. Acesta a mers direct la Poliție și a atras atenția autorităților de dispariția fetei.
A doua zi, luni, bătrânul a primit un telefon de la un bărbat, care îi transmitea că Luiza e bine, dar că a hotărât să plece în străinătate. Un alt apel a venit la patru zile distanță, vinerea. Atunci, tot un bărbat îi spunea că Luzia e bine, în Elveția.

Citeste si Cartele Pre-Pay, doar cu buletinul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: