Redactia.ro
Home » Știri » Operator Digi Sport, mort în accidentul din Buzău, când o șoferiță de 19 ani a intrat pe contrasens

Operator Digi Sport, mort în accidentul din Buzău, când o șoferiță de 19 ani a intrat pe contrasens

GALERIE FOTO (4) Operator Digi Sport, mort în accidentul din Buzău, când șoferița de 19 ani a intrat pe contrasens

Un operator Digi Sport a murit ieri în accidentul din Buzău, când Larisa, șoferița de 19 ani, a intrat pe contrasens și a izbit duba pe care bărbatul, angajat al postului TV, o conducea. Iată detalii.

Operator Digi Sport, mort în accidentul din Buzău, când o șoferiță de 19 ani a intrat pe contrasens

În urma accidentului de marţi seară, de la ieşire din Buzău, au fost trei victime, dintre care două și-au pierdut viața: Larisa, tânăra care abia împlinise 19 ani, era studentă la Psihologie și lucra ca educatoare la o grădiniţă privată din Buzău, și Sabin Nicolae, care muncea de peste 20 de ani în televiziune. Bărbatul de 46 de ani era căsătorit și avea o fiică adolescentă, de doar 14 ani. El era angajat ca operator la Digi Sport și se pare că toate partidele de fotbal din ligile superioare erau transmise de el și de echipa lui, conform Adevărul.

Operator Digi Sport, mort în accidentul din Buzău, când șoferița de 19 ani a intrat pe contrasens
Sabin Nicolae. Sursa: Facebook
Larisa, tânăra de 19 ani care a decedat în același accident rutier din județul Buzău. Sursa: Facebook

Sabin Nicolae și un alt coleg de-ai lui, în vârstă de 31 de ani, se întorceau cu mașina de serviciu de la Galați, acolo unde făcuseră parte din echipa de transmisie a partidei de fotbal dintre Oțelul și Gloria Buzău. Se pare că după încheierea meciului, Sabin Nicolae a ales ruta Buzău – Urziceni ca să-l lase acasă pe colegul lui, undeva în zona Fierbinți. Pe șosea, s-a produs accidentul. Duba celor de la DIGI Sport a fost lovită de autoturismul condus de Larisa, tânăra de 19 din Rușețu.

Este posibil ca în ziua accidentului, Larisa – începătoare într-ale șofatului – să fi ieșit cu mașina tocmai pentru a face ore de noapte, conform buzoienii.ro, însă este doar o ipoteză. Ea a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de duba în care erau angajații DIGI Sport.

În momentul de față, doar cea de-a treia victimă a accidentului, tânărul de 31 de ani aflat în duba condusă de Sabin Nicolae, mai trăiește. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, așa cum cere legea.

SURSA: IPJ Buzău
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: