Redactia.ro
Home » Coronavirus » Orașul chinez Wuhan a ieșit din izolare după 11 săptămâni. ”Sper ca oamenii să învețe din greșelile pe care le-a făcut orașul Wuhan”

Orașul chinez Wuhan a ieșit din izolare după 11 săptămâni. ”Sper ca oamenii să învețe din greșelile pe care le-a făcut orașul Wuhan”

Orașul chinez Wuhan a ieșit din izolare după 11 săptămâni. ”Sper ca oamenii să învețe din greșelile pe care le-a făcut orașul Wuhan”

Wuhan a ieșit din izolare. Orașul chinez a fost închis timp de 11 săptămâni, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce au transmis medicii chinezi întregii lumi!

În sfârșit, după 11 săptămâni, în Wuhan a fost ridicată carantina. Infecțiile COVID-19 și decesele cauzate de coronavirus au scăzut. BBC informează că rezidenții impărtășesc din experiența lor întregii lumi și vor ca medicii din țările afectate să învețe din lecțiile lor.

”Sper ca oamenii să învețe din greșelile pe care le-a făcut orașul Wuhan”

Mai multe filmulețe făcute de cetățeni ai orașului Wuhan atrag atenția despre greșelile făcute și lecțiile însușite pe perioada carantinei. Chinezii transmit întregii lumi experiența din izolare:

”Sper ca oamenii să învețe din greșelile pe care le-a făcut orașul Wuhan, astfel încât să se facă din ce în ce mai puține greșeli”.

”Privind în urmă la ultimele luni, aceasta a fost o perioadă foarte importantă în viața noastră. Amintirile sunt prețioase, dar înficoșătoare”.

”În loc să descriu izolarea ca un sacrificiu, prefer să spun că orașul a făcut tot posibilul pentru a lupta împotriva pandemiei alături de întreaga țară. Toți cei care stau acasă contribuie”.

”Wuhan a fost închis pentru un timp atât de îndelungat. La început, era neclar și nu credeam că izolarea era necesară. Însă după aceea au existat lipsuri de provizii. Era o teamă extremă și nu puteam dormi noaptea”.

”Medicii și asistentele au trebuit să ceară online consumabile medicale. Pacienții au spus că nu există paturi și că nu pot fi tratați. Treptat, au venit mai multe provizii și au ajuns echipe medicale din toată țara. Și numărul de cazuri noi a scăzut încet”.

Ce se va întâmpla în Orașul Wuhan

Deși s-a ridicat carantina, deocamdată se vor păstra restricţii de intrare în complexele rezidenţiale, unde continuă să fie efectuate controale de temperatură, precum şi cerinţa utilizării măştilor.

Afluxul de vizitatori din mall-uri, centre comerciale, supermarketuri și parcuri va fi limitat. Pentru moment, nu e permisă redeschiderea şcolilor din provincia Hubei.

Vicepremierul Sun Chunlan s-a deplasat la Wuhan pentru a supraveghea ieşirea din carantină. Sun Chunlan a cerut să nu se lase garda jos şi nici să se renunţe la standardele, pentru a limita răspândirea virusului.

În orașul Wuhan, din China, au apărut primele cazur de infectare cu noul coronavirus COVI-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: