Redactia.ro
Home » Știri » Orașul din România unde un apartament costă cât un loc de parcare în București

Orașul din România unde un apartament costă cât un loc de parcare în București

Orașul din România unde un apartament costă cât un loc de parcare în București
La începutul lui iunie, a început să scadă numărul tranzacţiilor imobiliare. Preţurile apartamentelor au crescut în Capitală, dar şi în celelalte mari oraşe din ţară până când au depăşit puterea de cumpărare a multor români interesaţi să se mute într-o locuinţă nouă. În acest moment, viitorul imobiliarelor este mai mult decât incert. Totuși, există un apartament cu 2 camere într-un oraș din România care costă doar 10.000 de euro. Despre ce zonă este vorba.

În ce oraș din România un apartament costă cât un loc de parcare în București

În cele mai accesibile zone din Capitală, preţul pe metrul pătrat construit a ajuns undeva la 1.100 de euro. În zonele exclusiviste, însă, acesta sare de 4.000 de euro pe metrul pătrat. Prin comparaţie, anul trecut apartamentele noi erau mai ieftine cu 10, chiar 14 la sută. Există un oraș din România unde un apartament costă cât un loc de parcare în București.

Prețurile unui loc de parcare în București

Bucureștenii se confruntă cu lipsa locurilor de parcare, iar acestea au devenit un lux. Ele sunt scoase la licitație pe sume uriașe. În București, prețurile unui loc de parcare sunt în jur de 10.000 de euro în cartierele noi, aflate mai aproape de centrul orașului, dar pot sări și de 20.000 de euro.

Un apartament cu trei camere, același preț cu cel al unui loc de parcare

Este vorba despre orașul Zimnicea din România. Aici, pentru doar 12.000 de euro, o persoană își poate achiziționa un apartament cu două sau chiar cu trei camere. Analizând oferetele de pe OLX, am găsit apartament cu trei camere care se vinde pentru 12.136 de euro.
În același oraș, Zimnicea, se vând apartamente care costă chiar și 8.000 de euro.

Orașul din România în care o casă cu curte are un preț de doar 1.800 de euro

În municipiul Zalău, oamenii își vând proprietățile la prețuri derizorii. O femeie din Zalău a postat în urmă cu câteva zile pe un site de imobiliare un anunț în care spune că vinde o casă plus teren de 4.300 de metri pătrați, la doar 1800 de euro. Mai mult decât atât, prețul este negociabil, iar casa are și un teren de 4.300 mp.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: