Redactia.ro
Home » Știri » Orban a răspuns la telefonul DSP București, iar cetățenii nu l-au recunoscut: “Un interlocutor mi-a zis că pot face carieră politică”

Orban a răspuns la telefonul DSP București, iar cetățenii nu l-au recunoscut: “Un interlocutor mi-a zis că pot face carieră politică”

Ludovic Orban, despre majorarea alocațiilor

Vizita de la DSP (Direcția de Sănătate Publică) s-a încheiat cu câteva concluzii pentru Ludovic Orban. Șeful executivului a luat problema în mână și a stat pe telefoane pentru a răspunde cetățenilor cu probleme. Concluzia premierului, după cele auzite la telefon: poate face carieră politică.

Zilele trecute, premierul României a coborât la firul ierbii să vadă cum funcționează instituțiile statului pe perioada de pandemie. Prima oprire a fost chiar la Direcția de Sănătate Publice, unde Orban a stat de vorbă la telefon cu cetățenii. “Unii s-au interesat de rezultatul testului, alţii mi-au comunicat că încă nu le-a venit decizia DSP care este necesară pentru obţinerea concediului medical. Alţii mi-au comunicat diferite situaţii. A fost o experienţă interesantă şi mă bucur că am putut să văd, cum să zic, activitatea de la firul ierbii şi problemele cu care se confruntă tot personalul medical şi personalul Direcţiei de Sănătate Publică”, a declarat premierul la ieșirea de la DSP.

Un cetățean i-a spus lui Orban să se facă politician

Orban s-a amuzat la recomandarea unui cetățean, care i-a transmis că se poate face politician. “Chiar un interlocutor, un cetăţean, după ce a comunicat cu mine, mi-a zis că, după cum vorbesc, pot să fac o carieră politică, dar nu m-a recunoscut. După aia şi-a dat seama, după aia m-a recunoscut”, a spus Orban.

În plus, premierul a declarat că a stat de vorbă cu angajații și reprezentanții DSP și că este cazul pentru o serie de măsuri de implementat, pentru a îmbunătăți activitatea instututiei respective. Tot Orban se declara îngrijorat de creșterea numărului de îmbolnăviri. “Gândiţi-vă că în fiecare localitate, după victorie, echipa care a câştigat a sărbătorit. Şi au fost 10, 20, 50, 100 de persoane. Mulţi au participat la aceste sărbătoriri fără să se protejeze, fără să poarte mască şi acolo chiar a existat, într-un fel, şi resimţim, pentru că, astăzi, am ajuns la maturitate în ceea ce priveşte manifestarea simptomelor bolii pentru momentul respectiv al petrecerii”, a conchis premierul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: