Redactia.ro
Home » Monden » Otniela a părăsit competiția Bravo ai stil. Care e prima declarație a blondinei

Otniela a părăsit competiția Bravo ai stil. Care e prima declarație a blondinei

Veste tristă pentru susținătorii Otnielei de la Bravo ai Stil. Blondina a părăsit competiția. Chiar Ilinca Vandici a fost cea care a făcut anunțul. Care este motivul pentru care Otniela a ales să își ia la revedere de la proiectul de televiziune. Iată cine a venit în locul ei.

Otniela are probleme de sănătate

Otniela era una dintre preferatele publicului în cadrul competiției de stil. Din nefericire, după spusele Ilincăi Vandici, vedeta are probleme de sănătate, drept pentru care a renunțat la participarea în cadrul emisiunii. Ilinca a făcut anunțul în ultima gală a emisiunii Bravo ai Stil.

Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă.”, a fost mesajul transmis de Ilinca Vandici.

La câteva zile de la părăsirea competiției, Otniela a simțit nevoia să se explice în fața fanilor și să le mulțumească pentru susținerea acordată. Frumoasa blondină a scris un mesaj în mediul online în care a afirmat că este foarte bucuroasă că a putut face parte din echipa emisiunii de stil și le-a mulțumit tuturor celor care au votat-o până acum.

Hello! Multumesc pentru mesaje, pentru grija si pentru gandurile frumoase! Experienta mea la Bravo, ai stil! Celebrities a luat sfarsit. A fost o calatorie frumoasa, grea, presarata cu multe provocari si situatii in care nu am mai fost pusa pana acum. Este multa munca, sunt multe emotii, competitivitate, a fost ceva nou fata de ce am facut pana acum. Am intalnit o echipa de oameni muncitori de care am fost fascinata inca din prima zi.

Recunosc ca sunt cativa omuleti care au un loc special in sufletul meu. Va zic ca este o magie acolo, chiar cu tot greul si cu toata nebunia. Sunt bine acum, am avut o sinuzita destul de rea, combinata si cu o raceala, si asta a fost motivul pentru care nu am putut continua competitia. Multumesc pentru experienta, am invatat multe si despre mine. Chiar si in timpul asta scurt cat am stat acolo. Va pup si va iubesc!, a transmis Otniela.

Nicoleta Dragne a venit în locul Otnielei

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii s-a reprofilat. De ani buni, Nicoleta are o pasiune pentru modă, având chiar și un atelier de creație, iar acum a decis că este timpul să arate lumii talentul ei stilistic. Nicoleta Dragne a pășit încrezătoare în competiția de stil și este convinsă că poate obține marele premiu.

Pentru mine, participarea la este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil., a spus Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne o provoaca pe Oana Zavoranu 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini