Redactia.ro
Home » Știri » Otrava care i-a ucis pe cei doi frați din Iași poate fi cumpărată de oriunde. Avertizarea specialiștilor

Otrava care i-a ucis pe cei doi frați din Iași poate fi cumpărată de oriunde. Avertizarea specialiștilor

Otrava care i-a ucis pe cei doi frați din Iași

Cei doi frați din Iași, care au șocat întreaga țară după ce au murit la scurt timp după ce medicii au ajuns pentru a le salva viața. Ulterior, specialiștii au descoperit că micuții au inhalat o otravă puternică care se poate cumpăra de oricine oricând.

Otrava care i-a ucis pe cei doi frați din Iași, poate fi cumpărată de oriunde. Avertizarea specialiștilor

Doi frați de 1 an și jumătate și 3 ani din localitatea Coarnele Caprei, județul Iași, au murit în urmă cu o săptămână după ce au inhalat otravă pentru șobolani și șoareci, după ce mama lor a pus cu o seară înainte în toate colțurile casei.

Inițial, mama celor doi a crezut inițial că micuții ar fi murit după ce ar fi mâncat struguri stropiți cu pesticide, dar această variantă nu a fost confirmată de ancheta autorităților.

Specialiștii au descoperit în urma autopsiei, că cei doi copii au murit după ce au inhalat otravă pentru șobolani foarte puternic. Potrivit specialiștilor, această substanță este una foarte periculoasă ce poate fi cumpărată de oricine.

Medicii atrag atenția asupra folosirii acestei substanțe, având în vedere că poate ucide printr-o simplă inhalare.

Doi frați din Iași au fost uciși de o otravă puternică pentru șobolani

În urmă cu o săptămână, doi părinți din Iași și-au pierdut ambii copii după ce au inhalat o substanță periculoasă pentru șobolani. Mama celor doi a pus substanța în camera copiilor, pentru a scăpa de șoareci.

Conform anchetatorilor, pesticidul extrem de toxic care le-a provocat deceseul este fosfura de aluminiu, intoxicația producându-se pe cale respiratorie. Fosfura de aluminiu elimină gaz de fosfură atunci când intră în contact cu umiditatea.

Membrii echipajului medical de pe elicopterul SMURD care au ajuns la fața locului au încercat timp de 45 de minute să-l resusciteze pe copilul în vârstă de un an și jumătate, dar aceștia au fost nevoiți să confirme decesul. Copilul în vârstă de trei ani a fost transferat la Spitalul de Copii „Sf. Maria” cu o stare de somnolență și confuzie. După câteva ore, în care medicii au încercat să-l salveze, micuțul s-a stins din viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: