Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat! Ce substanță toxică au inhalat cei doi frați și în ce împrejurări s-a produs tragedia

S-a aflat! Ce substanță toxică au inhalat cei doi frați și în ce împrejurări s-a produs tragedia

Ce substanță toxică au inhalat cei doi copii și în ce împrejurări s-a produs tragedia

Cei doi frați din Iași care au murit în urmă cu două zile, au inhalat otravă pentru șobolani și șoareci. Pe timpul nopții, mama celor doi a pus în cameră câteva pastile cu otravă, motiv pentru care micuții au inhalat pe timpul nopții substanța toxică, susțin autoritățile.

S-a aflat! Ce substanță toxică au inhalat cei doi copii și în ce împrejurări s-a produs tragedia

Tragedie din localitatea Coarnele Caprei, unde doi copii în vârstă de un an și jumătate, respectiv trei ani au murit după ce au inhalat o noapte întreaga otravă pentru șobolani și șoareci.

Potrivit Ziarul de Iași, aceasta ar fi cauza morții celor doi copii. Inițial, mama celor doi le-a declarat autoritățile că micuții ar fi mâncat struguri stropiți, dar ulterior oamenii legii au decis că motivul morții celor doi este inhalarea cu substanța toxică.

În acest caz a fost o intoxicaţie cu vapori de origine raticidă. Cu alte cuvinte, otravă de şoareci şi şobolani. Mama celor doi copii a pus în cameră câteva pasile cu otravă, iar în cursul nopţii copiii au inhalat vapori de la acestea. În acest caz a fost deschis un dosar pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, au precizat surse din cadrul anchetei desfăşurate de către Poliţia Iaşi.

Doi copii din Iași au murit după ce au inhalat otravă pentru șobolani

În ziua de sâmbătă, un echipaj de pe elicopterul SMURD au intervenit în comuna Coarnele Caprei, pentru un copil de numai un an și jumătate care se simțea rău. Medicii au încercat timp de 45 de minute să-l resusciteze, dar cu fost nevoiți să constate decesul.

Copilul de trei ani a fost transferat de urgență la Spitalul de Copii „Sf. Maria”, cu o stare de confuzie și somnolență. Câteva ore mai târziu, acesta a intrat în stop cardio-respirator, dar medicii nu l-au mai putut salva. Cadrele medicale i-au făcut acestuia analize toxicologice, pentru a afla dacă a fost vorba despre intoxicația cu organofosforiece, droguri sau amfetamină, dar rezultatele au ieșit negative.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini