Redactia.ro
Home » Știri » Adevărata cauză a morții celor doi copii. Nu strugurii stropiți au determinat decesul

Adevărata cauză a morții celor doi copii. Nu strugurii stropiți au determinat decesul

Adevărata cauză a morții celor doi copii.

Autoritățile au descoperit că cei doi copii din Iași ar fi murit din cauza unei substanțe extrem de toxice, pe care cel mai probabil au inhalat-o.

Momentan nu se cunoaște cu exactitate substanța care a cauzat decesul micuților și cu siguranță acesta nu a fost provocat de strugurii stropiți.

Adevărata cauză a morții celor doi copii. Nu strugurii stropiți au determinat decesul

Conform Ziarul de Iași, cauza preliminară a morții celor doi copii din Coarnele Caprei, județul Iași este intoxicația, dar momentan substanța care a cauzat decesul acestora rămâne necunoscută.

Potrivit doctorului Diana Bulgaru-Iliescu, director IML Iași, cauza decesului este cu siguranță o substanță toxică foarte mare, un pesticid, sau o otravă pentru șobolani.

Este cu siguranţă o substanţă cu toxicitate foarte mare, un pesticid, posibil să fie o otravă pentru şoareci, rozătoare, avem nişte căi să ne dăm seama, dar încă nu am ajuns acolo, vom căuta în continuare. Nu este ceva de stropit via, cu siguranţă, garantez pentru asta, substanţele folosite în acest scop au toxicitate foarte slabă, nu pot să dea decât simptomatologie digestivă, nu deces. Este posibil şi să fie o cale de pătrundere inhalatorie şi nu digestivă, iar asta va face lucrurile foarte greu de stabilit”, a declarat prof. dr. Diana Bulgaru-Iliescu, director al IML Iaşi.

Copiii nu au consumat struguri

De asemenea, medicii legiști au declarat că în stomacul unuia dintre copii a fost găsită o substanță de culoare rozalie, dar la niciunul dintre cei doi copii nu au fost găsite urme de struguri.

Specialiștii vor determina cauza exactă a substanței care a cauzat moartea celor doi copii, dar va fi un proces de durată.

Luni, 25 august doi copii din Cornul Caprei, Iași au murit după ce ar fi consumat o substanță toxică. Unul dintre ei avea un an și jumătate, iar celălalt trei. Autoritățiler au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Polițiștii au fost sesizați de mama copiilor, abia după ce aceștia au murit. Deși medicii ajunși la fața locului s-au luptat pentru a-l salva pe copilul de numai un an, acesta a ajuns la spital în stop cardio-respirator. Din nefericire, acesta a decedat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini