Redactia.ro
Home » Sport » Ovidiu Hațegan, infarct la 41 de ani. Arbitrul a ajuns direct în sala de operații, după un antrenament

Ovidiu Hațegan, infarct la 41 de ani. Arbitrul a ajuns direct în sala de operații, după un antrenament

Sunt momente grele pentru arbitrul Ovidiu Hațegan. A ajuns de urgență la spital, după ce duminică a acuzat dureri puternice în zona pieptului. Medicii din Arad i-au dat vestea că a suferit un infarct. Așa că a fost dus de urgență la Timișoara, unde a fost operat.

În vârstă de 41 de ani, Ovidiu Hațegan a suferit duminică seară un infarct și a fost nevoie să fie transportat de urgență la spitalul din Timișoara unde a fost operat.

Ovidiu Hațegan, infarct la 41 de ani. Arbitrul a ajuns direct în sala de operații, după un antrenament

Cunoscut drept cel mai bine cotat arbitru român al momentului, Hațegan se afla în locuința sa din Arad în momentul în care a simțit dureri foarte puternice în zona pieptului.

Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce arbitrul terminase antrenamentul fizic pe care-l face în fiecare zi.

Surse apropiate lui Hațegan au dezvăluit că acesta a decis să se prezinte la Camera de Gardă a spitalului din Arad pentru un consult, pentru că durerile puternice persistau.

În ce stare se află Ovidiu Hațegan

După un control, medicii i-au spus arbitrului că a suferit un infarct. A fost transportat de urgență la Timișoara. Hațegan a intrat imediat în sala de operații. Doctorii i-au montat un stent.

Iar târziu în noapte, Ovidiu Hațegan era bine. Arbitrul ar fi vorbit cu cei din familie, totodată și cu personalul medical. Din primele informații, el urmează să rămână în spital sub monitorizare atentă chiar până la finalul acestei săptămâni.

“În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara și, în urma unui EKG, i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, potrivit unei persoane apropiate arbitrului Ovidiu Hațegan, ce a făcut declarația pentru SpecialArad.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: