Redactia.ro
Home » Monden » Ozana Barabancea a făcut mărturisiri emoționante! Artista a vorbit despre minunea trăită în urmă cu câțiva ani

Ozana Barabancea a făcut mărturisiri emoționante! Artista a vorbit despre minunea trăită în urmă cu câțiva ani

Ozana Barabancea a făcut mărturisiri emoționante! Artista a vorbit despre minunea trăită în urmă cu câțiva ani

Ozana Barabancea și-a deschis sufletul în fața fanilor și a dezvăluit ce minune mare a trăit datorită credinței sale. Povestea juratei de la ”Te cunosc de undeva” e uluitoare!

Ozana Barabancea a făcut mărturisiri emoționante

Ozana Barabancea este o artistă cunoscută în România, având o mulțime de fani care o apreciază pentru muzica ei. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a făcut de curând câteva declarații emoționante în cadrul unei emisiuni TV. Artista a vorbit despre credință, spunând cât de frumos a fost învățată de cei dragi să-L iubească pe Dumnezeu, dar și ce mare minune a trăit datorită ei.

Jurata a declarat că încă de mică a fost învățată să meargă deseori la biserică, să se închine, bunica ei fiind cea care i-a explicat cum să facă semnul crucii de la o vârstă fragedă. În urmă cu opt sau nouă ani, vedeta susține că a avut o revelație, trăind practic o minune, atunci când a văzut că un perete complet zidit s-a luminat.

”Am fost educată de mică, m-am născut vis a vis de o biserică, mergeam la biserică, bunica mea m-a învățat să fac semnul crucii și am trăit șapte ani vis a vis de biserică. Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții… La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai am avut așa ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze”, a spus Ozana Barabancea în cadrul unei emisiuni Tv.

Mai mult, Ozana Barabancea susține că a auzit o voce care i-a spus că totul s-a schimbat, că drumul ei va duce de acum încolo către biserică. Celebra cântăreață a mărturisit că nu s-a speriat, ba din contră a fost foarte surprinsă de ceea ce are în fața ochilor și s-a bucurat. La acea vreme, artista a ales să nu vorbească cu nimeni despre ce i s-a arătat, preferând să vorbească doar cu ea însăși.

”Parcă o voce mi-a spus: „totul s-a schimbat”. Nu pot să vă spun exact ce am auzit, dar ideea era că de acum înainte drumul duce către biserică. Nu m-a speriat. Nici măcar nu m-a liniștit, m-a surprins și m-a bucurat. Am stat de vorbă cu mine. Era o nouă stare de spirit. Nu am făcut nimic decât să mă așez. A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni. A fost un șoc să vezi o lumină dintr-un perete complet zidit, zici că e SF. Nimic nu e întâmplător, totul e programat”, a mai transmis artista.

Cum va petrece Paștele Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a declarat că își va petrece Sărbătorile Pascale în familie, într-un cadru restrâns, la o rudă de-a ei din Sibiu. Aceasta a ținut să precizeze că nu a fost niciodată o fană a petrecerilor, mai ales că Paștele vine după un post greu pe care de altfel speră să-l țină până la sfârșit.

”Vom fi foarte fericiți. De ce? Pentru că vom fi împreună. Pentru mine fericirea e egal cu împreună. Noi patru, eu cu Gloria cu Andrew și cu Daria vom fi la o rudă din Sibiu și vom petrece Sfintele Sărbători acolo, în familie, restrâns. Niciodată nu am fost adepta petrecerilor, pentru că totuși Paștele e o sărbătoare care vine după un post, o introspecție. Sper să reușesc tot postul. M-am apucat să mă împărtășesc des, am dus-o și pe fiica mea”, a mai declarat jurata de la Te cunosc de undeva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: