Redactia.ro
Home » Monden » Cum își îngrijește tenul Ozana Barabancea. Ingredientul din bucătărie la care apelează

Cum își îngrijește tenul Ozana Barabancea. Ingredientul din bucătărie la care apelează

Ozana Barabancea apelează la un ingredient din bucătărie pentru a-și menține tenul sănătos. Unde mai pui că este foarte ieftin și se poate găsi în orice magazin.

Cum își îngrijește tenul Ozana Barabancea. Ingredientul din bucătărie la care apelează

Ozana Barabancea are grijă ca tenul ei să fie mereu îngrijit. Iar pentru a-l menține sănătos, folosește un ingredient cunoscut din bucătărie. Încă de la vârsta de 18 ani a apelat la acest truc de înfrumusețare, informează Spynews.

Mai exact, Ozana Barabancea folosește mălaiul pentru îngrijirea tenului. Îl aplică pe fața udă și își face masaj.”Produsele pentru ten sunt cele obişnuite, dar ador masajul facial. Îmi fac masaj singură, cu mălai, pe tenul ud, de la 18 ani”, a dezvăluit Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea, foc și pară după ce a fost critictă în mediul online: „Multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea”

Drama trăită de Ozana Barabancea

Ozana Barabancea și-a pierdut mama la vârsta de 14 ani, fapt din cauza căruia a avut foarte mult de suferit. Drept urmare, încearcă să fie o mamă bună pentru copiii săi, deoarece a realizat cât de importantă este relația părintelui cu proprii lui copii.

Ce familie frumoasă are Ozana Barabancea. Fiica îi seamănă foarte mult - IMPACT

Eu am avut totul când eram mică, dar la 14 ani, când mi-am pierdut mama, am pierdut tot. Mi-am dat seama că cea mai importantă relație e cea de sânge, relația părinți-copii. Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez vis-a-vis de relația mea cu copiii mei”, a spus Ozana Barabancea.

Recunoaște, de altfel, că mai sunt momente conflictuale între ea și copiii săi. Însă, crede că totul se poate rezolva prin comunicare. ”Au fost și momente de tensiune, dar știi cum e. Cum e bine? Să ai bani sau să n-ai bani? Și eu spun așa: e bine să te gospodărești cu bani puțini. Pentru că aia care au bani și rămân fără ei, sunt vai de capul lor. Așa e și în momentele de tensiune. Au fost, însă am știut ori să mă impun, ori să negociez, ori să-i determin, o să am răbdare, poate uneori nu sunt cea mai diplomată persoană, dar încerc să mă aduc și să nu iau hotărâri la nervi și să pun în discuție. Dialogul e cea mai la îndemână soluție pentru mine și copiii mei. Indiferent ce ar fi, n-aș face vreo afirmație nelalocul ei despre copiii mei”, a continuat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: