Redactia.ro
Home » Monden » Ozana Barabancea a ajuns la fundul sacului. Decizia luată de jurata „Te cunosc de undeva” ca să scape de datorii

Ozana Barabancea a ajuns la fundul sacului. Decizia luată de jurata „Te cunosc de undeva” ca să scape de datorii

Noul coronavirus se pare că a afectat-o groaznic și pe Ozana Barabancea. Și nu doar din punct de vedere medical. După problemele de sănătate avute de jurata de la ”Te cunosc de undeva”din cauza temutului virus, au apărut acum și problemele cu banii.

 Ozana Barabancea trece prin momente dificile. Noul Coronavirus nu i-a afectat doar sănătatea, ci pare că lasă urme și mai adânci în viața vedetei TV. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” este într-o situație tot mai dificilă din cauza pandemiei.

Ozana Barabancea a ajuns la fundul sacului

Practic, Ozana Barabancea a ajuns la fundul sacului. Vedeta TV a fost nevoită să ia o măsură drastică pe plan financiar pentru a scăpa de datorii.

Îndrăgita jurată “Te cunosc de undeva” a luat o decizie radicală, fiind afectată extrem de grav de pandemia de Coronavirus.

Firma pe care artista o deține de aproximativ 13 ani și are ca obiecte de activitate interpretarea artistică și spectacolele ar fi înregistrat pierderi uriașe în ultima perioadă, când restricțiile au cerut să nu se mai organizeze evenimente de masă.

Decizia luată de jurata „Te cunosc de undeva” ca să scape de datorii

Acest fapt ar fi forțat-o pe Ozana Barabancea să demareze procedura de insolvență pentru firma ei, potrivit celor de la Cancan.

Recent, jurata de la “Te cunosc de undeva” ar fi înregistrat o acțiune, pe rolul Tribunalului București, ce are ca materie  – faliment și obiect cererea debitorului art. 66 din Legea nr.85/2014.

”Admite cererea debitoarei S.C. Ozana Media S.R.L. În temeiul art. 145 alin. 1 pct. A) lit. a) rap. la art. 66 alin.1 şi art. 71 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 privind procedura insolvenţei, dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitoarei.”, așa se arată în decizia trimisă către Ozana Barabancea de magistrați.

“În temeiul art. 85 alin. 4 şi art. 145 alin. 2 din lege ridică dreptul de administrare al debitoarei şi dispune dizolvarea societăţii debitoare. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitoarea are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului.”, mai explică magistrații.

“În această situație, se dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei, în sarcina lichidatorului judiciar”, după cum o cere procedura de faliment pentru firma deținută de Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea a luat la cunoștință și că magistrații au fixat “termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului la data de 19.01.2021”, iar termenul limită pentru “verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor, la data de 26.01.2021”. Și nu e doar atât, procedura se întinde până cel puțin în martie, așa cum o mai arată decizia integrală a magistraților.

Așadar, se pare că Ozana Barabancea va avea nevoie de multă răbdare pentru a scăpa de datorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: