Redactia.ro
Home » Știri » Pactul dintre Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina. Ce nu are voie să facă juratul de la MasterChef România

Pactul dintre Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina. Ce nu are voie să facă juratul de la MasterChef România

Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari și jurat la „MasterChef România,” are o înțelegere specială cu soția sa, Cristina, în ceea ce privește dansul în public. Recent, Cristina a dezvăluit acest aranjament care a stârnit reacții amuzante în rândul fanilor. Se pare că, deși juratul excelează în bucătărie, dansul nu este tocmai punctul său forte.

Pactul dintre Florin Dumitrescu și Cristina

Cristina Dumitrescu, soția celebrului bucătar, a făcut publică înțelegerea pe care o are cu partenerul său. Florin Dumitrescu nu are voie să danseze în spații publice, iar dacă încalcă această regulă, Cristina are libertatea să-l filmeze și să posteze clipurile online, spre amuzamentul fanilor. Acest lucru s-a întâmplat într-un restaurant de lux din Capitală, unde Florin s-a aventurat să danseze în public.

„Salut, dragi followersi ai lui Florin. Sunt Cristina. Am avut o înțelegere cu cheful vostru preferat că dacă mai dansează în public, îl postez online! Drept urmare, de aia evit să ieșim în locuri cu muzică! Vizionare plăcută!”, a scris soția lui Florin Dumitrescu pe Instagram.

Cu toții îl cunoaștem pe Florin Dumitrescu drept un chef talentat și un jurat exigent la „MasterChef România,” însă acesta mai are și alte pasiuni în afara bucătăriei. De-a lungul timpului, Florin și-a urmat interesul pentru muzică, ajungând chiar să urce pe scenă alături de trupa Bere Gratis. Recent, s-a aventurat într-un alt hobby, și anume dansul. Însă, se pare că în acest domeniu, Cristina nu este la fel de impresionată ca în cazul talentului său culinar.

 

Videoclipul postat de Cristina a stârnit reacții diverse din partea fanilor

Unii dintre aceștia au fost încântați de latura amuzantă și relaxată a juratului, în timp ce alții au glumit pe seama stilului său de dans. Totuși, majoritatea urmăritorilor săi au apreciat faptul că Florin își asumă să se distreze, chiar dacă nu este un dansator desăvârșit.

Comentariile fanilor au fost în general pozitive și amuzante: „E chiar ok, scuze”, „Mulțumim Cristina, e dulce foc cheful când dansează”, „Până să dau drumul și la sunet am crezut în primă fază că dansează pe Macarena,” sau „Un bărbat dansator cu mișcările la el”. Unii chiar l-au încurajat să continue: „Și ce dacă dansează în public? Bravo lui! Vedem și o altă latură în care știe să ne demonstreze că este un om minunat ce se bucură de tot ce-i oferă viața.”

Chiar dacă unii au luat în derâdere mișcările lui pe ringul de dans, mulți dintre fani au fost încântați să-l vadă pe Florin într-o ipostază diferită de cea din bucătărie. Nu este un secret faptul că Florin Dumitrescu este o persoană deschisă și plină de energie, iar acest videoclip nu a făcut decât să confirme acest lucru.

Florin Dumitrescu, un chef care știe să se bucure de viață

Florin Dumitrescu nu se descurcă bine doar în bucătărie, ci și pe scena muzicală și, după cum am aflat acum, chiar și pe ringul de dans. Chiar dacă nu se poate compara cu un dansator profesionist, bucătarul reușește să-și cucerească fanii prin naturalețe și spiritul său deschis.

Însă, deși dansul în public este o sursă de amuzament pentru cei din jur, pactul dintre Florin și soția sa arată că vedeta are și limite atunci când vine vorba de aparițiile sale publice. Cristina îl surprinde și îl ține „sub control” în ceea ce privește dansul, ceea ce adaugă un element de umor și simpatie la povestea lor de cuplu.

Povestea lui Florin și Cristina Dumitrescu arată că umorul și autoironia sunt ingrediente esențiale într-o relație de succes. Faptul că Florin a acceptat această înțelegere și își asumă „consecințele” atunci când dansează în public demonstrează cât de relaxat și autentic este, atât în viața personală, cât și în fața fanilor.

În plus, reacțiile pozitive ale urmăritorilor demonstrează că publicul îl apreciază pe Florin nu doar pentru talentul său culinar, ci și pentru personalitatea sa efervescentă și latura sa umană. De la bucătăria „MasterChef” până la ringul de dans, Florin Dumitrescu rămâne un personaj îndrăgit, care știe să se bucure de viață, chiar și atunci când mișcările de dans nu sunt tocmai perfecte.

Așadar, deși Florin Dumitrescu trebuie să respecte pactul cu soția sa și să evite dansul în public, fanii nu par să se supere dacă acesta scapă uneori de sub „control.” Până la urmă, un chef care știe să danseze cu viața este un chef de apreciat!

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: