Redactia.ro
Home » Știri » Palma dată de Will Smith a devenit o afacere profitabilă. A apărut și un joc video

Palma dată de Will Smith a devenit o afacere profitabilă. A apărut și un joc video

Palma pe care Will Smith i-a dat-o comediantului Chris Rock la gala premiilor Oscar de duminica trecută a făcut înconjurul lumii. Ușor, dar sigur a devenit o afacere profitabilă pentru cei care vor să o exploateze.

Palma dată de Will Smith a devenit o adevărată afacere

Palma dată de Will Smith comediantului Chris Rock a devenit o afacere profitabilă. Nu puțini sunt cei care au imortalizat scena pe tricouri, ceşti, tatuaje şi chiar un joc video, a relatat EFE.

La ceremonia de duminică Chris Rock a urcat pe scena Teatrului Dolby pentru a prezenta Oscarul pentru cel mai bun documentar şi a făcut o glumă pe seama capului ras al soţiei actorului, Jada Pinkett-Smith, care suferă de alopecie.

Comparaţia cu puşcaşul marin „GI Jane” l-a făcut pe Will Smith să se ridice de pe scaun, să urce pe scenă, şi să-l pălmuiască pe Chris Rock.

Scena dintre cei doi e acum folosită în zeci de magazine virtuale, de la tricouri şi ceşti care recreează momentul prin ilustraţie desenată sau cu poza făcută în momentul în care Will Smith l-a pălmuit pe prezentator.

Unele desene sau poze au fost însoţite şi de cuvintele spuse de actor când a auzit gluma făcută de Chris Rock: „Ţine-ţi gura spurcată departe de numele soţiei mele”.

Incidentul a fost imortalizat şi în salonul lui Oscar Aguilar, un maestru al tatuajului din New Jersey, care a imprimat scena pe piciorul unui client.

A apărut și un joc video numit „Slap Chris”

Internauţii au mers chiar mai departe și au creat un joc video numit „Slap Chris”, în care jucătorul trebuie să se ajute de cursor pentru a forma mâna cu care Smith îl pălmuieşte pe Rock. Totodată, în joc este măsurată viteza mişcării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: